Garšīga kūka, kura jums garšo ļoti.
Diemžēl kūkas ēdu nu ļooooti reti, tad nu zinu tikai standarta- serenāde, kaprīze, rokoko un tās neder. Varbūt ir kāda no Lāčiem, Ozoliņa konditorejas utm., kas ir nedaudz dārgākas...
izmēģināju to Banoffee kūku, visu taisīju pēc receptes. Nu nav viņa laba, man jau lasot recepti negāja tie produkti kopā, bet domāju, ka ja jau tik daudzas slavē, jābūt labai. Pat manam brālim, kurš ēd visu, negaršoja. :D
No Ozoliņa man ļooti garšo Ābeļzieds - melnā bizkvīta un ķiršu putna piena kūka. ņammm
No Staburadzes - Millenium kūka - arī ar putna pienu, bet tās garšas.. (l)
No standartkūkām - lazdu riekstu Cielaviņa.
Varu ieteikt garšīgu kūku - Ņujorkas siera kūka no Ilzes Jurkānes grāmatas "Dzīves garša" - 'vakar uztaisīju un tikko ēdu, garšīga, visi kolēģi arī slavē. Un nav nemaz grūti uztaisāma. ;)
BaCk - pirmajā dienā, kad ēdu tad arī biju diezgan tā vīlusies. Bet otrajā,trešajā dienā viņa man garšoja daaudz labāk un tad arī vnk nenormāli iegaršojās :)
Un galvenais ir labs putukrējums, lai kūka izdotos laba.
tās kuras kūkas kas man visnenormālāk garšo, nekad neuztisītu pārāk sarežģītas receptes. bet kas nav tik sarežģīti bet tomēr arī jābūt nedaudz iemaņām aabolkūka, bet tieši tā, kura nav sausa bet ir nedaudz kā teikt "mitra". recepti nezināšu precīzi tieši tai ko domāju es :(