Makaroni tev var salipt kopaa, ja:
1) peerc pavisam leetos, kas nav no cietaam graudu shkjirneem
2) paarvaari vinjus
3) ljauj tiem atdziest, neko neliekot klaat (kaut vai ellju)
spageti parasti nenjemu, jo shkjiet neerti vinjus eest, kaut arii alla carbonara un alla bolognese parasti tradicionaali taisa tieshi ar tiem.
pie makaroniem vispaar var likt viskautko, mana recepte ir tomaati sasauteeti liidz tomaatu meerces staavoklim ar ceptiem burkaaniem, siipoliem, papriku un oliiveem, baziliks, pa virsu parmas siers.
garshiigi ir arii vienkaarshi spageti ar ķiplokellju (sasildi ellju panna, pieliec ar nazi saspiestas kjiploku daivinjas, pacep, iznjem aaraa kjiploku, ieliec iekshaa gatavus makaronus, samaisi) pa virsu samal nedaudz piparu un pieriivee parmas sieru. sho pamataa var likt daudzaam recepteem, kjiplokellju var nopirkt arii veikalaa.
vienu briidi topaa bija garneles ar cukini, peetersiljiem un saldo kreejumu, tagad vairaak garsho ar juuras velshu maisiijumu un tomaatiem.