nav jau tik traki jāuzmet lūpa, bet pirms jūs dodaties pie tavas mammas, vienojieties un izrunājāties. kaut gan tā stulbi, jo tā tiešām ir necieņa pret tavu ģimeni. tā viņš parāda, ka viņam tur ir garlaicīgi.
nezinu, varbūt uz vēl lielāku kašķi pamudinātu, bet tu nevari to tel noslēpt vai atstāt mājās tā, lai viņa viņam vnk nav?
un ko viņš uz to atbild par to tel spaidīšanu vai arī tu nemaz nelaid viņu pie vārda? :D pārējais viss man šķiet murgs. pati esi vainīga. ja es ietu pie drauga mīļoties, bet viņš man atgrūstu, es arī apvainotos vai pat padomātu, ka viņam varbūt es vairāk neinteresēju.
vēl viena lieta- viņš ir uz alkoholisma robežas. neieteiktu tev ar tādu veidot dzīvi.
jā , es arī agrāk domāju, ka - kas nu tur tāds liels, ka cilvēki grib atpūsties un izklaidēties?! bet ikdienā tas traucē, it sevišķi, ja cilvēki dzīvo kopā. tas liekas forši līdz brīdim, ka tu saproti, ka top cilvēku dzērušu redzi daudz biežāk nekā skaidrā. pie tam vēl tā apvainošana. kāpēc tu no viņa tad neaizgāji?vismaz uz laiku, lai tiešām apdomā savu rīcību. jūs katrs esat savādāks. un tu arī nedrīksti tā darīt- vot man ir slikts garīgais un tāpēc nelien man klāt. ja godīgi es šādu attieksmi vsp neesmu pieredzējusi, līdz ar to droši vien būtu šokā par ko tādu.