Varu teikt, ka gadiijumos, kad beerns piedzimst tik slims, ka diez vai nodziivos liidz 10 gadiem, es atbalstu atljaushanu nomirt. Kam beebiiti mociit ar 30 un vairaak operaacijaam, kuras tik pagarina dziivi par pusgadu? Tas katrs pusgads ir saapju un cieshanu pilns. Ik pa laikam uzpeld taadi "varonjstaasti" par vecaakiem, kuri ciinaas par neglaabjami slimiem beerniem. Manaa skatiijumaa vinji nav varonji, bet tieshi preteeji - ljoti lieli egoisti, kuri nespeej palaist to, kuram taapat ir lemts aiziet. To pashu es attiecinu uz maaksliigu dziiviibas uztureeshanu neglaabjami slimiem pieaugushajiem. Kam lieki mociit iesprostoto dveeseli un tuviniekus, turot daarzeni pie sisteemas 5 gadus? Uztureet jau teoreetiski mirushus cilveekus vegeteejoshaa staavoklii ir pretdabiigi un pagarinaat kaada agoniju veel jo vairaak.
1)Tāpēc, ka aborts joprojām sagādā risku, ka māmiņa var palikt neauglīga pavisam.
un 3) Parādiet man kādu māmiņu, kas savam bērnam var pateikt- "es NOŽĒLOJU, ka neveicu abortu". Un es uz vienu shādu "māmiņu" parādīshu 50mit tādas, kas ar asarām acīs teiks, ka NEVEIKT abortu toreiz(padsmit gados, laikā, kad naudas nebija un citi, debili iemesli) bija pats labākais lēmums viņas mūžā.
Ik pa laikam uzpeld taadi "varonjstaasti" par vecaakiem, kuri ciinaas par neglaabjami slimiem beerniem. Manaa skatiijumaa vinji nav varonji, bet tieshi preteeji - ljoti lieli egoisti, kuri nespeej palaist to, kuram taapat ir lemts aiziet.
Tā kā man tādas situācijas dzīvē nav bijis, es nespēju iedomāties, cik tas ir sāpīgi. Bet noteikti neaprakstāmi sāp pazaudēt savu bērnu, taču - tā ir tikai domāšana par savām emocijām. Egoisms.
Un man arī nav saprotama ziedojumu vākšana šiem neglābjami slimiem bērniem tā vietā, lai vāktu naudu cilvēkam, kam reāli operācija var palīdzēt.
Arguments maná domá slépjas tur, ka ne jau bérns ir pie vainas, ká déļ Jūs vēlaties veikt abortu- problēmas ir JŪSOS. Un, pēc gadiem shī konkrētā JŪSU problēma, kuru Jūs vēlaties atrisināt ar abortu- izzūd. Tas, ko es vēlos uzsvērt- Jūs savu problēmu risināt ar cilvēka slepkavību!
Es teikshu- Nevajag nodarboties ar seksu. Tad nevajadzēs arī SAVU bērnu "LIKVIDĒT".
Un tad arī sapratu, ka tāds kristiskums un pārliecinātība ir līdz brīdim kamēr tiešam ar to saskaries. A tikmēr var spriest, teoretizēt un gudri runāt...
Jūs vēlaties veikt abortu- problēmas ir JŪSOS. Un, pēc gadiem shī konkrētā JŪSU problēma, kuru Jūs vēlaties atrisināt ar abortu- izzūd. Tas, ko es vēlos uzsvērt- Jūs savu problēmu risināt ar cilvēka slepkavību!
Un patiesībā man nedaudz liekas savādi, ja vīriešiem ir kaut kāds īpašs viedoklis par abortiem, kurus viņi uzskata par vienīgajiem patiesajiem un cenšas uzspiest sievietēm. Ne viņiem iznēsāt bērnus, ne viņiem ir mātišķas jūtas, ne vēl kaut kas šī sakarā. Es saprotu, ka sievietei var būt kategoriski uzskati, jo viņa vai nu jau ir māte vai būs topošā māte un ir/būs tieši saistīta ar grūtniecības procesu.
Un nevis to, kur, tāpat, kā Tu, kāda kaut kādu daļiņu ir "pārcitējusi", bet VISU, ko es uzrakstīju.
Vīrietis joprojām ir maziņsh un melns, kamēr sievietes vārds likums..
loģiski, ka tas ir sievietes lēmums.
Tagad- TAGAD jaunās māmiņas, kā Jūs visas labi te varat to novērot, vairs NEVĒLĀS gādāt par dzimtas turpināshanu, uzupurējot savu ķermeni, savu iedomāti līdzvērtīgo dzīvi- VIRIESHA dzīvei. Vēl jo vairāk- viņas jūtās spējīgas vienas pashas lemt lēmumu par abortu