Man piemēram ļoti ir palīdzējusi it sevišķi situācijās ,kad nevari izdarīt izvēli . Pirkt to auto vai citu ,ir bijis ,ka nevienu un jāpagaida ,kad būs Tavs auto . Brīdinājusi par dažādām lietām piemēram -veselība ,neparakstīt kādu līgumu ,kas liekas labs un pat izdevīgs ,taču viņa pasaka ,ka lai rūpīgi papēta ,ka ir zemūdens akmeņi , ka tas pēc tam var radīt man papildus naudas izdevumus un problēmas tad aizej pie jurista un tas patiešām pasaka ,ka ir iestrādāti '' āķīšī"" . Ir pateikusi kā reizēm jāatrisina konflikta situācija reizēm ir bijis ,ka nekādā gadījumā ar troksni ,bet ir bijis kad mierīgā ceļā vai pat ar viltībiņām utt. Apbrīnoju šīs sievietes spējas ,kā var šo info dabūt ārā no kāršu lapiņām . Kādu laiku atpakaļ viņa mani brīdināja ,ka nevajag doties uz ārzemēm ,ka būšot veselības problēmas ,es tomēr nepaklausīju ,jo gribēju atpūsties ,tālu jau netiku -pie lidostas paklupu un salauzu potīti ... Jā es atpūtos tikai -mēnesi ģipsī . Agrāk diezgan bieži nenoticēju ,vai negribēju pieņemt pateikto un izdarīju pa savam ,tad nu arī kad notikums piepildījās atlika tikai teikt -man taču tas bija zināms ,kāpēc nepaklausīju . tagd gan pēdējos gadus diezgan stingri pieturos pie prognozes ,taču visu noklausos ,reizēm pārlasu un tiešām esmu apmierināta ..cenšos gan par doto informāciju katru dienu nepiedomāt ,jo tas ir jāpalaiž lai viss notiek . Esmu pārliecinājusies ,ka ja zini ,kas varētu notikt cilvēka spēkos ir pamainīt notikumus sev par labu. Arī zīlniece saka ,ka viss nav tā kā akmenī cirsts ,ka pamatā vienmēr ir kāda izeja ,tikai ļoti reti esot ,ka cilvēks pats nevar neko mainīt ...