Kompromiss?

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tā lūk esmu stulbā situācijā. it kā es saprotu kolēģi, bet man arī ir tiesības...
tātad situācija - mēs sēžam vienā kabinetā. man patīk klausītos radio, bet viņai ne. neklausos katru dienu, bet ieslēdzu gan, lai nav jāsēž pilnīgā klusumā, izņemot datora rūkoņā. bet nē redz, viņai nepatīk, ka radio tarkšķ, skan dziesmas, jo viņai patīk KLUSUMS. šādas problēmas bija iepriekšējai meitenei, kura strādāja manā vietā.
iesakiet lūdzu risinājumu. pašai nekas prātīgs nenāk galvā. un galvenais, ka gribas tiešām šoreiz darīt pa savam vai vismaz pāris dienas nedēļā paklausīties mūziku fonā, jo viņa vienmēr panāk savu ar savu psihošanu un dīkšanu attiecībā citās lietās (daudz nopietnākās) un ar citiem kolēģiem. pašlaik viņa svin svaru uzveru, jo vnk piegāja un izslēdza viņu ārā, jo es to nedarīju.
es saprastu, ja man palūgtu izslēgt, jo cilvēkam varbūt sāka sāpēt galva vai kas cits. bet tagad dzīvo pilnīgā klusumā arī tizli...jā es zinu, ka jāpiekāpjas, bet viņai vnm visu - priņesi, podaj un sāk normāli kāpt uz galvas dažādās lietās.
nezinu, gribas savu, bet tai pat laikā, ja cilvēkam nepatīk klausīties radio, tas arī ir jāsaprot..varbūt izklausos kā mazs bērns, bet tām kurām patīk mūzika, sapratīs, ka ikdienā nosēdēt pilnīgā klusumā ir murgs..
06.03.2013 16:51 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es gan bútu koléges pusé, jo darbá ir jástrádá, nevis jáklausás múzika, varbút vinjai tas traucé koncentréties un strádát? vai nu ar austinjám klausies, vai neklausies. man liekas, tá ir necienja pret otru cilvéku - traucét vinjam
07.03.2013 16:44 |

Reitings 8272
tas, ka klausās mūziku, nenozīmē, ka cilvēks nestrādā. es jau teicu, ka cenšos cienīt to, ka viņai tas traucē koncentrēties. lai gan pie velna, kad citiem skan tas pats, tad viņai nekas netraucē
07.03.2013 16:49 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
tur tiešām dullam ir jāpaliek

Tā darīju 3 gadus un neko - dulla nepaliku, kurla arī nē. Bet kas te šumējas par kurlumu vecumdienās - omg... Te puse pīpē, dzer, rij visu pēc kārtas un uztraucās par kurlumu?

Vispār man arī bieži vien vajag klusumu, jo ir darbi, kur jākoncentrējas. Ja visiem gribās to mūziku un netraucē, tad ok, bet ja tu lēcies, ka darbā tev mūziku nedod klausīties, nu come on. Tas nav nakts klubs
07.03.2013 18:52 |

10 gadi
Reitings 5929
+++meksikanka
07.03.2013 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits