Lietas kas jums besī jūsu puišos!!

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Domāju,ka pilnīgi neviens nav ideāls un katram ir kāda īpašība,vai izdarība kas jums besī.
Man, piemēram, ļoti besī, ka manējais iejūsmo par skaistām sievietēm un slavenībām.Es pati esmu tieva un kopta, bet kad viņš sāk jūsmot par VS modelēm, tad jūtos kā sūds.
Nākamā lieta vinš ir apsēts ar savu izskatu un visu laiku stāv pie spoguļa un brīnās vai ir labi ,vai nav.Bieži izmet kaut kādus nesmieklīgus jokus un visādi citādi izdarās.
Nekad neizmaksā,nekad nesagādā pārsteigumus.Vienmēr aizejot uz kafeinīcu kad man atnes porciju, tad uzreiz iesaucas tu jau šito visu neapēdīsi,vai ne? Kaut arī esmu patiešām tieva,bet reizēm pēc garām aktivitātēm ir sajūta, ka varētu notiesāt ne tikai savējo porciju,bet arī viņa.Tad man nekas cits neatliek kā apknābāt 1/4 daļu no porcijas, lai nedomā ,ka esmu rīma.
Tagad jūsu kārta padalieties kas jums besī savējos puišos!?
05.03.2013 22:54 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Manējais savukārt katru reizi,kad nopērku kaut ko jautā,kāpēc es pērku tādu pašu lūpukrāsu kāda man jau ir,kaut gan mana nopirkā lūpukrāsa ir savādāka,nākas viņam stāstīt 30min,ka tas nav viens un tas pats tonis utt :D

Vienīgā lieta,kas mani tā nu ļoti tracina ir tas,ka vienmēr kad viņš viens paliek mājās viņš noteikti piededzinās ēdienu uz pannas virsmas un tad būs kārtējais telefona zvans ar- Dūdiņ,es visu darīju kā tu teici,bet man atkal piedega,tev tā nekad nesanāk.Viņš prot vārīt zupas,likt cepeškrāsnī cepeti utt,bet ar pannu kā nemāk,tā nemāk un varu skaidrot cik gribu-kaut ko dara nepareizi :DD
06.03.2013 09:01 |

Reitings 90
Reģ: 29.01.2009
Alise vismaz Tavs draugs gatavo, mans tikai māk apliet roltonus un uzvārīt pelmeņus (ar instrukcijām) :D
06.03.2013 09:11 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Ja man pateiktu- tu gan jau, ka šito neapēdīsi, tad es tieši pretēji visu visu apēstu pat, ja knapi ielīstu un vēl no viņa šķīvja ik pa laikam kaut ko paķertu. Lai brīnās pajoliņš!!!
06.03.2013 09:17 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Pat nezinu. Laikam kaitina tikai tas, ka bieži ir aizmāršīgs un otrs "skapis" viņam vienmēr ir izveidots pie mūsu gultas gala, kur samestas zeķes un baikas:D Vairāk laikam nekas:)
06.03.2013 09:20 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Ai, meitenes, es tieši priecātos gan, ja manējais stundām ilgi ss.lv meklētu mašīnu:D Es ļoti gribu mūsu Fordiņu nomainīt uz BMW, bet viņš visu laiku pukst, cik dārgi ir uzturēt, cik liela varbūtība, ka nozags spoguļus, ka avārijas maksās dārgi utml. Nu, cik var? Ja es varu atļauties un tā nav mana kaprīze, bet sens sapnis un komforts, tad kāpēc nē? Turklāt es to pirktu par savu naudu, bet viņš pukst.
06.03.2013 09:24 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Nav jau tā, ka besī, bet nepatīk, ka virtuve un gatavošana ir tikai manā pārziņā..... Viņš nekad neko nepagatavo! Man nav nekas pretī gatavot ikdienas vakariņas, bet es gribētu, lai mani vismaz pa retam sagaida mājās ar siltām vakariņām!!!
06.03.2013 09:26 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Starp citu,pašai ļoti patīk Miranda Kerr.
Zinu,ka manējam arī patīk VS modeles un noteikti daudzas citas slavenības,bet viņš par to nejūsmo. Es esot visskaistāka. :D
Man bija līdzīgs calis kā tev,viņš sev matos keratīnu pat ielika un vienalga katru rītu sēdēja un taisnoja matus,zeķes tikai baltas,solārijs,kopti nagi-vienvārd sakot zilais :DA un vnm teic,lai dodt naudu un perku visu ko.

Savējā man kaitina tas,ka es viņam kko pasaku,tur piemeram aiztaisit durvis vanna vai vel kko,izskatas,ka vins mani saprata un dzirdeja,bet pec kada laika izradas,ka neko nesaprata un nedzirdeja. Dara pa savam.
Kadreiz besija vina taupigums. Tgd pati tada esmu.
06.03.2013 09:27 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Man besī,ka viņš ir slinks:D
06.03.2013 09:28 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Alise,varbūt aizmirst eļļu? :D
06.03.2013 09:29 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Par to ēšanu es viņām pateiktu-ēdu,cik gribu,bet tāpat esmu labā formā!
06.03.2013 09:30 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Mani kaitina tas, ka manējais visu nomet kur pagadās...

Pirms iziešanas no mājas ir vesela epopeja ar mašīnas atslēgu, telefona un maka meklēšanu pa visiem stūriem... meklējot vēl tiek visa māja izārdīta...

Tad vēl mani kaitina, ka vakaros sēž pie kompīša un mēģina mani izrīkot, atnes to , atnes šito, bet es lecos un to nedaru, tad saprot, ka tā nevar un aiziet pats... bet vienalga pirms pats iet kam pakaļ vienmēr pamēģina aizsūtīt mani, sliņķis :D

Pārējais laikam kaitina tik minimāli, ka nav pieminēšanas vērts... :D
06.03.2013 09:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Mans draugs tieši priecājās, ja ēdu, pat nezinu kāpēc :D Nu kaitina tas, ka ja strīdamies, es runāju, runāju, bet viņš klusē kā partizāns un tā var vairākas dienas, kamēr pariet. Bet tā, ja mani kas kaitina, es mēģinu pati tikt galā ar sevi.

Par Meiteniitezelteniite situāciju - es domāju, ka tev jātiek galā ar sevi, jo ja zini, ka esi tieva, tad tā arī pasaki - jā, apēdīšu visu porciju, kas tur tāds? Lai skatās uz modelēm, tev vajag būt ar sevi mierā un tādiem niekiem kā modeļu aplūkošana - neņem vērā.
06.03.2013 09:38 |

Reitings 1609
Noslēpumainā Man drīzāk šķiet,ka viņš uzlej eļļu un uzreiz liek visu virsū ēdienu,kaut gan es vienmēr viņam saku,lai pagaida līdz eļļa uzsilst,citādi viņam tur uz pannas salūts un viss sprakšt-līdz ar to piedeg un piecepās :D
06.03.2013 09:41 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
Vot tā ss.lv mašīnu lūrēšana man arī besī. Ko tur var pētīt tik ilgi un katru dienu, ja tāpat neko nepirks
arī fūres, trakstorus un citas ne viņa dzīvē aktuālas tehnikas
skatas youtubee kaa tie traktori darbojas
vakar arī man lika skatīties,kā, laikam, Kanādā strādāja lopbarības dalītājs.... :D

vēl kaitina tas,ka, ja viņš dusmojas, tad man ir jāklausās un nemaz nedomā muļķoties tādā brīdī, bet, kad es dusmojos, tad tikai smaida un "mīlumiņ, tu dusmojies? pūcīga esi,ja?" :D vaaaa
un tas,ka atstāj skapīšus vaļā. paņem glāzi, bet skapi neaiztaisa, pa ņem krūzi, skapi neaiztaisa, pat ja man pierē sitas, jo turpat kaut ko gatavoju vai griežu. vēl atstāj gaismas ieslēgtas. un,kad jāmaksā rēķins, tad pukst,ka es daudz esmu notērējusi. pirmās dienas staigā un cītīgi taupa elektrību visur,kur var, bet trešajā dienā jau pats atstāj koridorī vai vannasistabā gaismu :D
06.03.2013 09:50 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Viņš spēj aizmirst visu :D :D
Un, cik palasīju, mēs varētu rīkot kaut kādu ss.lv klubiņu saviem vīriešiem, jo manējais arī, lai gan nesen nopirka jaunu mašīnu, bet sēž un lūr viņas, nesaprotu :D
06.03.2013 09:55 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Vieniigais, kas mani tiesaam kaitina manaa viirietii ir tas, ka pirms iziesanas no maajas vinjam vienmeer ir jaapaarbauda vai gaazas pliits iz izsleegta, visi kraani ciet, visas sveces nopuustas.. Es saprastu, ja vinjs vienkaarsi uzmestu visam aci un paarbaudiitu, bet nee, vijs staav pie gaazes pliits triis minuutes un paarbauda katru sleedziiti, podzinju utt. Un es vinmeer staavu koridorii un gaidu, kad vinjs pabeigs savu apgait. :@

Manējais dara tieši tā pat... visu izčeko, tiek līdz durvīm, un tad : a es paskatījos gāzesplīti?..un atkal aiziet rinķis :D
Aizslēdz durvis, iziet pa vārtiņiem un: es aizslēdzu durvis? un iet pārbaudīt.

Mani gan tas biežāk uzjautrina, izņemot gadījumus, kad viņš savas pārbaudes veic āra apavos...
06.03.2013 09:57 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
hahaha, es jau domāju, ka manējais vienīgais šitā sēž ss.lv :D Liekas, ka ir izčekojis visas mašīnas :D
Man besī, ka viņš vislaik vēdina istabu :D pat ziemā, kad ārā ir -20... bet man taču salst!!! :D
06.03.2013 10:00 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Vieniigais, kas mani tiesaam kaitina manaa viirietii ir tas, ka pirms iziesanas no maajas vinjam vienmeer ir jaapaarbauda vai gaazas pliits iz izsleegta, visi kraani ciet, visas sveces nopuustas.. Es saprastu, ja vinjs vienkaarsi uzmestu visam aci un paarbaudiitu, bet nee, vijs staav pie gaazes pliits triis minuutes un paarbauda katru sleedziiti, podzinju utt. Un es vinmeer staavu koridorii un gaidu, kad vinjs pabeigs savu apgait. :@

Liidere, es tā daru :D

Kas kaitina? Šobrīd nevaru atcerēties. Laikam visvairāk tas, ka tik maz brīva laika priekš manis. Bet tas nevis kaitina, bet skumdina.

Ā, bieži vien nepamana, ka kaut kas nokritis - paiet garām un nepaceļ. Uz galda stāv 2 netīras bļodas/ krūzes, savu paņem, lai nomazgātu, otro neredz. Nu kaut ka tā.
06.03.2013 10:02 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
1. Viņam nepatīk mazgāt traukus ar Fairy, tāpēc man jāseko visu laiku līdzi tam procesam vai arī pašai jāmazgā, jo riebjas kārtīgi nenomazgāti trauki.
2. Viņš bieži pamāca, ka trauki jāmazgā uzreiz, nevis kā es to daru - iekrāju :D
3. Viņam patīk mani pakaitināt - baksta ar pirkstiem manas ribas vai liek pirkstu nabā.. bāc, mani tas tā tracina, bet viņš tik smaida un turpina to darīt tālāk.
06.03.2013 10:03 |

Reitings 2957

Es tā daru :D Šausmas, pašai kaitina, bet dažreiz raušos atpakaļ lai pārbaudītu vai arī, eju gulēt, aizmirstu, a es durvis aizslēdzu un nevaru aizmigt ja neeju un nepārbaudu, un varu tā vairākas reizes :D
06.03.2013 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits