in4uks-nu tad uz priekšu, kurš tad tev liedz dzīvot kopā ar bomzi?! nauda vnm ir bijusi svarīga, tikai cik lielā mērā? ar šādiem uzskatiem tu vari dabūt vīrieti, kurš vnk dzīvos tev uz kakla, jo nauda taču nav svarīga.
man nauda noteikti nespēlē galveno lomu, bet, ja es vēlos veidot ar otru cilvēku attiecības, svarīgi, lai viņam ir dzīvesvieta un darba vieta. no hroniskajiem laimes meklētājiem jāmūk kā velnam no krusta :D
bet vispār jau katrai mums kāds vīrietis vai vīrieši būs ideāli. es tev varu nosaukt vienu lietu, kas citiem liksies milzīgs attiecību mīnuss, bet citiem pluss. man tas ir drīzāk pluss. piemēram, mēs ar draugu nekad neejam tusēties atsevišķi. un es i labāk neriskēju viena iet kkur pa nakti (un arī nevēlos), jo mans draugs ir ļoti greizsirdīgs. principā man arī nepatiktu, ja viņš viens ietu kkur tusēt. un nē, mums nav radies arī apnikums vienam no otra. mums pasākumos kopā ir interesanti vienmēr. redzi, tev varbūt liktos un citām arī, ka tā ir kontrole, neuzticešanās, nav brīvas telpas utt. bet viss jau ir atkarīgs no tā, cik katram kas ir pieņemams.