Pumpas un hormonu tabletes

Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Sakiet, vai jūs lietotu hormonu tabletes, lai cīnītos ar pumpām uz sejas?
Jāatzīst, ka esmu diezgan aizspriedumaina pret OK, bet iespējams tādēļ, ka man ir pārāk maz informācijas par to. Tādēļ arī vēlējos iegūt vairāk informāciju par šo un uzzināt citu viedokļus un pieredzi pirms nākamreiz dodos pie ginekoloģes.
Šodien biju pie ārstes un likās, ka viņa ļoti gribēja izrakstīt man kādas no tām hormonu tabletēm, jo iespējams hormoni pie vainas manām pumpām uz sejas. Jā, es jau vairāk kā 10 gadus mokos ar šo problēmu. Ok, man, protams, iedeva nosūtījumu uz analīzēm, lai redzētu, vai vaina ir hormonos.
Bet, ja izrādīsies, ka tā tas ir, vai tiešām hormonu tabletes palīdzēs? Vai tad nav tā, ka tās visas tabletes sakārto hormonus uz to brīdi, kamēr tās dzer? Es taču visu mūžu netaisos dzert zāles. Un vai tomēr nav pārāk daudz blakusparādību šīm tabletēm?
Es tiešām vēlētos iegūt vairāk informāciju, lai būtu zinošāka nākamreiz, runājot ar dakteri. Citādi šodien es biju diezgan apstulbusi, kad viņa ieteica man sākt dzert OK, pat īsti uzreiz nezināju, ko jautāt. Vairāk mani interesē tieši šī OK lietošana pumpu sakarā, nevis ar primāro mērķi izsargāties.
04.03.2013 23:56 |

Reitings 64
Reģ: 29.01.2009
Lietoju Diane35 tieši tā paša iemesla dēļ, jo pēkšņi gada laikā uz sejas bija sametušās ļoti daudz pumpas.Analīzes apstiprināja,kad pie vainas ir hormoni, tapēc ārste izrakstīja diane35, lietoju veselu gadu, pumpas bija pazudušas pilnība pēc kāda mēneša, pusotra.Svars klāt neauga, varbūt arī tāpēc, kad sāku sportot, jo ļoti baidījos, kad svars nāks klāt.Pārējās blakusparādības arī nebija.Pašlaik kādu mēnesi vairs nedzeru,pagaidām viss ir kārtība, skatīsimies kā būs vēlāk.
05.03.2013 14:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Par Ok nemācēšu teikt, jo neesmu lietojusi. vienīgais varu tev ieteikt ilgāku laiku padzer naktssveces eļļu (vismaz 6 mēn). no sākuma noskaidro gan, kas ir pie vainas īsti. varbūt der attīrīt organismu un tamlīdzīgas lietas veikt.
zinu, ka citām pumpu mešanos samazina solāriju apmeklējums (vasara nevejag,jo tad ir saule) kādas 2-3 mēnesī.
05.03.2013 14:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits