Vakar aiz nekā cita ko darīt un miega trūkuma,skatījos to raidījumu ( tēmas virsrakstā ). Tām,kas nezin,3 vārdos - bariņš tīņu aizbrauc brīvdienās,parasti uz kādu no tām ballīšu galvaspilsētām - Aya Napa,Ibiza utt, ar mērķi dzert un p***ties. :D Un vecāki visu to skatās gan klātienē,gan kamerā,sīkajiem nezinot.
Vakardienas redzētais mani šokēja... 3 gb kaut kādi 18cikgadīgie aizperas tur prom,protams,dzer 24/7,kas vēl nebūtu pats trakākais,līdz viens no viņiem izvemjas bļodā,pārējiem,protams, hi hi, ha ha, un tad...paņem to bļodu un izdzer visu,ko tikko dabūjis ārā! Pa tīro! Pēc tam visi aizperas uz klubu,tur tas pats ambālis,kas dzēra savus vēmekļus,pierunā bārmein iečurāt glaze un izrauj arī to! Liekas,vairākas šotu glazes viņš izrāva..
Man bija tads watefaks!! Labi,es saprotu,esi brīvdienās,bez vecākiem,wild&free, bet vai tiešām..vai TIEŠĀM?!
Vai tiešām mūsdienu jaunatne ir tik ļoti degradējusies,vai joprojām ir topā teiciens " dzīvojam tikai vienreiz " ....un tāpēc paliksim par cūkām?
Vai tiešām mūsdienās galvenais ir tikai piedzerties,izvārtīties kaut kur,pārgulēt ar ntajiem/ām un pēc tam lielīties,kas tas bija super - dzēru savus vēmekļus?!! Vai tiešām morāles paliek arvien mazāk?
Un ienāca prātā,vai ir iespējams pasargāt savus bērnus,izaudzināt viņus ne par svētajiem, bet kas zin,cik tālu iet ir ok, un kad jau tas robežojas ar to,ko tikko aprakstīju.
Vai jūs,tās kam ir bērni,tās kas plāno kaut kad - vai jūs domāt,kā audzināt savas atvases,lai viņu pašmērķis ballītes nebūtu likties gultā ar pēc iespējas vairāk cilvēkiem,smagā dzēruma pakāpē,vai to nav iespējams izdarīt?