vai man arī būt greizsirdīgai?

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Mans puisis ir attiecībās ļoti greizsirdīgs, kontrolē gan uzkrītoši, gan neuzkrītoši, dažādi jautājumi ar mājienu, apvainošanās, uzpūšanās, lecīgums, okšķerēšana un viss, kas pie tā piederās...

Tagad esmu pamanījusi viņā jaunu taktiku, viņš mēģina padarīt greizsirdīgu mani, piemēram iet pie drauga paskatīties hoķi un saka, ka drauga draudzenei laikam kāda jubileja un viņa arī tur būs un tad jau iedzers, nu itkā ar domu, ka tur meitenes būs, un visādi tādi gājieni...
Dažkārt uzzinu, ka viņš patiesībā nekur nav bijis tajā laikā, kad nolēmis mani " paspīdzināt" .
(kopā nedzīvojam)

Tad nu jautājums tāds? Viņš grib, lai es arī izrādu, ka esmu greizsirdīga? Jo esmu jau arī, vārās viss iekšā, kad viņš kautko tādu dara, ooooo, kā vārās :@
Vai kāpēc viņš mani kaitina?
Vai viņš var apvainoties, ka neizrādu greizsirdību un domāt, ka tad jau man ir vienalga?

Kaut kas man liek turēties un neizrādīt, nezinu, kaut kas zemapziņā....

Paldies!
02.03.2013 19:46 |

Reitings 560
viņam paliks labāk, kad izrādīsu ka arī esmu greizsirdīga?
kas tad viņam no tā mainīsies? jo vnk nesaprotu motīvus, ko viņš grib iegūt, sajust, redzēt manā rīcībā...
pats taču arī ir greizsirdīgs nereāli visu laiku ar savām lēkmēm...
02.03.2013 21:24 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Vēstuli uzrakstīšu Tev.
02.03.2013 21:27 |

Reitings 560
Paldies :)
02.03.2013 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits