Harizma?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Kas jums liekas citos tieši ir tas ,kas pievelk, liek jums gribēt atkal un atkal runāt ar šiem cilvēkiem, iepazīt viņus ,piezvanīt/ papļāpāt/kaut kur aicināt utt. vienvārdsakot- kam jābūt personā ,lai viņš pats par sevi pievilktu, jums gribētos kontaktēties ar viņu? ;)
01.03.2013 21:14 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Tev nepienākas nekas, jo Tu vēl neko neesi nopelnījusi

Ar tādu attieksmi Tu cilvēkus nepiesasitīsi un laimi ne tik....priecājies par savu draudzeni....un palasi kādu literatūru, kura Tev palīdzētu sevi attīstīt, saprast un atrast harmoniju sevī, ieteiktu Vadims Zelands "Transerfings"
09.03.2013 23:22 |

Reitings 2829
grecia -šodien tā pati meitene pateica ,ka viens puisis no manas skolas (kurš manās acīs pilnīgi nekas nav) brīnījies ,ka esmu viņas draudzene ,jo es tik daudz krāsojoties :D Ak kungs... Cilvēki vienmēr par to uztraucās. Bet man tā patīk. Kā draudzene teica- dzīvotu tu Anglijā ,tas būtu normāli, te stulbajā Latvijā kaut kāds lauku pāķis sanāk noliek mani. Ok.

Netaisos mazāk krāsoties ,ja nu vienīgi man pašai liksies ka kaut kas ir pārāk traki.
09.03.2013 23:25 |

Reitings 2829
Negribu izklausīties iedomīga ,bet iespējams tas puisis ,kurš mani nolika vienkārši domā ,ka esmu iedomīga un riebīga ,jo divus viņa draugus kuriem patiku esmu pasūtījusi trīs mājas tālāk. Tad drošvien iespaids par mani tāds... Bet mani jau tas neuztrauc.

Tur jau tā lieta ,es pati jūtos lieliska, žēl ,ka attiecīgi cilvēki ,kas man liekas normāli, simpātiski un interesanti to nenovērtē. Žēl.
09.03.2013 23:30 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Varbūt der ieklausīties kādos padomos un arī raksturiņu saskarsmē nedaudz nogludināt :) Iespējams, Tev nenojaušot, šī skaudība, neapmierinātība nāk ārā visādos veidos, kas atbaida vīriešus.
09.03.2013 23:32 |

Reitings 2829
Var jau būt ,ja tā ,tad žēl ,ka pati neapzinos kurā brīdī un ko es tādu saku, ka tā atbaidu visus. :D
09.03.2013 23:36 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Tu jau atbildēji uz šo jautājumu - harizma ;)

Man vīrs tāds ir... lai ko viņš teiktu un darītu - visiem vienmēr tas liekas super. Viņš kādam brauks virsū, cilvēks priecāsies par to ka viņam pievērš uzmanību... Reāli grūti atteikt šādam cilvēkam un manējais ar to manipulē ar visiem cilvēkiem...

Ir labi daudzus gadus nodzīvot kopā ar šādu cilvēku, vismaz esmu kaut cik imūna.

P.S. Harizma ir burvīga lieta!!!
09.03.2013 23:41 |

10 gadi
Reitings 2587
Bet, ja godīgi, ir dažādi cilvēki, pie kuriem visi līp klāt. Ir tādi klubu tipi, dazādu jēlību stāstītāji utt., tādi mani nesaista. Un man pat nevajag tos ļaužu barus apkārt; ja es iepazīstos ar cilvēkiem, uzkrāju daudz informācijas par tiem, pārdzīvoju gan prieka, gan neveiksmju brīžos. Bet pārāk daudz nespēju nest.

Pievienojos iepriekš rakstītajam, ka ir īpaši saderīgi cilvēki, ar tiem pāris esam uz viena viļņa, lai cik tūkstoši km un gadu mūs šķirtu. Viņi ir jāglabā un jāsargā kā viena no lielākajām vērtībām.

Es noteikti neesmu harizmātiska, man piemītot auksta sejas izteiksme, kas liecinot par atturību, augstprātību. Nez, vēl pazemīgāku un kautrīgāku cilvēku par sevi nezinu :D Tāpēc dzīvoju ar sevi, neļauju apkārtējo steigai sevi inficēt, atklāti priecājos par zilo debess jumu virs manas galvas, ziedošajiem dārziem, dzīvniekiem, pastaigām agros rītos, it kā es būtu vienīgā un savā pasaulē. Īsāk sakot - ķeru kaifu no mazām laimītes drupačām :D
09.03.2013 23:41 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Tigarr, lasu tavus komentārus un liekas tik smieklīgi. :D Piedod, bet tu nesaproti, kāpēc nepievelc cilvēkus. Varu atbildēt - jo esi reti nepatīkams cilvēks! Kā var vienas diskusijas ietvaros tik daudz negatīvisma izteikt?

Kā draudzene teica- dzīvotu tu Anglijā ,tas būtu normāli, te stulbajā Latvijā kaut kāds lauku pāķis sanāk noliek mani. Ok.

Hmm, tu esi bijusi Anglijā?
Neesmu apceļojusi, protams, visu Angliju, bet patiesībā nekur neredzēju tur pārmālētas sejas vai pārsauļojušās, vai tml.
09.03.2013 23:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti daudzi cilveeki darbaa ir teikusi ,ka esmu harizmaatiska sieviete-liels prieks!Prieks ,ka esmu izveeleejusies profesiju, ar kuras paliidziibu varu dariit cilveekus laimiigaakus!
09.03.2013 23:45 |

10 gadi
Reitings 2587
Jā, jā, Tigarr, ja nebūsi ieinteresēta citos tieši viņu dēļ, nevis tāpēc, ka Tu esi tāda īpaša un viņiem ir paveicies, ka Tev iepatikušies, noteikti nekas nemainīsies. Varbūt pamēģini iedraudzēties ar sev līdzīgiem, tad sapratīsi, ka nemaz tik lieliska citiem Tu nešķieti. Un varbūt arī ar savu draudzeni - mēģini viņā atrast labās lietas un viņai "piedot", ka Tevī radījusi šo trauksmi.
09.03.2013 23:45 |

10 gadi
Reitings 2587
Emmanuelle, dodot gūtais neatņemams :) Strādājot Tavā profesijā ar sirdi un dvēseli, ne velti bagātini dabas dotās dāvanas.
09.03.2013 23:47 |

10 gadi
Reitings 2673

grecia - tu par mani? :D ja godīgi tieši par mani un nesanak to izmainīt, bet varbūt nemaz nevajag - visu cilvēki nav vienādi...

Vīrš gan jebkurā sabiedrībā iejiet ar smaidu sejā un visi ir viņējie...
09.03.2013 23:48 |

10 gadi
Reitings 2587
Nē, CariDee, Tu savu komentāru jau publicēji, kamēr es rakstīju savējo :)
09.03.2013 23:49 |

10 gadi
Reitings 2673
grecia - es jau sapratu - vnk vārdus izņēmi no mutes ;)
09.03.2013 23:51 |

10 gadi
Reitings 2587
CariDee, izlasīju Tavu komentāru. Visticamāk, Tavs vīrs vienkārši ir labsirdīgs cilvēks, un pat to braukšanu virsū izdara ne jau dzēlīgi, bet ar humoru. Bet ir vnk tizli jaunbagātnieki (tikai piemērs), kuriem inerces pēc "draugi" smejās līdzi un šis domā, ka pats gudrākais.
09.03.2013 23:52 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Tu jau reiz par šito te ņēmies.
Es arī vnm domāju, ka esmu super, lieliska, skaista, modernas drēbes! Kursabiedri teica, ka ģērbjos visstilīgāk no kursa, biju gudra, dejot pratu, jo dejošanas kursos gāju, vnm uz diētām sēdēju, tieva biju! Nu lieliska sev likos, bet draugu man bija maz un vīrieši vsp mani neievēroja. Un tad es sapratu, ka nemaz tik lieliska neesmu, esmu garlaicīga, ar sevi pārņemta būtne! KAs tur lielisks?
Iespējams ar tevi ir līdzīgi. Tu vnk iztaro "aukstumu", tā ir gan ar mani, gan māsu. Un man bija tādi pati draudzene kā tev, tikai viņa vnm smaidīja, bija pozitīva, izstaroja "siltumu" un tad nu viņai visi apkārt lipa.

Nedomāju, ka tavos spēkos ir ko mainīt. Ar varu mīļš nekļūsi, kādi piedzimstam, tādiem jādzīvo.
09.03.2013 23:55 |

Reitings 2829
Pievakare- izsmejies no sirds , smiekli uzlabos garastāvokli ,veselību cerams arī! :)
Žēl ,ka nesaproti , ka cilvēkiem ir uznāk dusmas ,nesaprašana, negatīvas emocijas kopumā ,kurām kaut kur ir jāizlaužas. Un labāk tad anonīmi ,nekautrējoties ,nevis kā greizsirdīga muļķe uz visiem ,kas man liekas harizmātiskāki un starojošāki par mani.

Nē ,neesmu bijusi Anglijā. Ir paziņas ,kas manā vecumā dzīvo Anglijā. Un kā man tas ir pasniegts tur nebrīnās par pieliktām skropstām vai bronzeri uz vaigiem.Tā vienkārši ir kosmētika un meitene kopumā vai nu patīk pēc izskata vai nē. Un tajā situācijā ,kāpēc nosaucu viņu par "pāķi" ,jo līdzīgi kā viņš -viņa draugi ir man skrējuši pakaļ un mani viņi neinteresē. Tāpēc iespējams viņš mani uzskata par augstprātīgu, bet tas nav iemesls ,lai mani aiz muguras noliktu ,tikai tāpēc ,ka es viņa sabiedrībā kāju nesperšu, jo vienkārši nevēlos. ;)
10.03.2013 15:40 |

Reitings 2829
Elīna- es domāju ,ka nav jau tik traki. Ne visi piedzimst harizmātiski, ir ,ka cilvēki izmainās un agrāk bijuši nekādi ,bet tomēr pievelk. Es nedomāju ,ka tā ir nelabojama lieta. Tikai sevis iepazīšanas ,pasaules maksimāli piedalīšanās procesos to var uzlabot.

Bet nezinu kāda tev figūra. Bet man sāk likties ,ka puiši neko vairāk par krūtīm un dibenu neredz. :D Pofig kas mugurā ,kādi mati ,ir manikīrs vai nav. :D
10.03.2013 15:54 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Nrezinu nezinu... man liekas,ka harizmu nevar iegūt lasot gudras grāmatas.

Personīgi pazīstu tikai vienu ļoti harizmātisku sievieti. No sākuma daudzi tādi šķiet,bet iepazīstot tuvāk,sapratu,ka nekā tur nav.

Kāda pazīst kādu personu,kas agrāk nepievilka,bet tagad šķiet interesanta? Es nerunāju par cilvēkiem,kas bija izmisuši, bez darba,resni un tad pēķšni ar darbu un slaidi-tā vnk ir nonākšana normālā dzīves stāvoklī.
10.03.2013 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits