Manējais toties veikalā nekad nevar pateikt vai kleita ir smuka, pirms tā nav uzvilkta. :D Viņš nesaprot kā var lasīt grāmatas, ja var skatīties filmas. Nesaprot kāpēc es audzēju skropstas, un vienmēr, kad nav pieaudzētas un es vnk viņas uzkrāsoju, saka - Tev tik garas skropstas, izskatās kā pieaudzētas, kaut arī es labi redzu, ka NĒ, NEIZSKATĀS GAN :D nesaprot kā var ēst griķus ar krējumu. nesaprot kāpēc jāpērk tik daudz kurpes, ja nēsāju tāpat tikai vienas no viņām. nesaprot kā var kasīties kājas, kad viņas ir nosalušas. nesaprot kā es varu nesaprast kurš ir vīriešu un kurš sieviešu pakaramais (????) :D nesaprata kāpēc es nedēļu raudāju, kad nomira mans suns (viņam nekad nebija bijis mājdzīvnieks). nu, gan jau kaut ko vēl atcerēšos. :D
bet vispār, viņš man ir ideāls. :) par pēdējo - viņš tāpat visiem stāsta, ka es ļoti mīlu dzīvniekus un tos aizstāvu un varu sākt raudāt un dusmoties, ja kāds aizskar dzīvniekus, vai ja redzu skumju video, kur dzīvniekiem dara pāri. Ir bijis, ka viņš atnāk mājās un atrod mani ar asarām acīs - prasa, kas noticis? un kad es pasaku, ka man riebjas, ka cilvēki dara pāri dzīvniekiem, skatās ar mani ar neizprotamu, bet mīlestības pilnu skatienu un samīļo.