Man arī ļoti patīk ekstrasensu cīņas ,ar drauga mammu abas kā uzburtas uz šo raidījumu, nevienu sēriju neizlaižam, vēl drošībai ieliekam ierakstīties ja nu kas :D
Nezinu vai drauga mamma mēģināja vai nē , bet viņa arī grasījās ''lādēt maku'' . Viņai ir vēl tāda kā gada grāmata vai kaut kas tāds un grāmatas beigās ir visādi padomi kā piesaistīt naudu, veiksmi utt. mēs tā spriedām, ka šos padomus gan jau iesaka arī gaišreģi, zīlnieki visi kas ar šīm lietām ņemas.
Es rakstīju vēstuli savam sargenģelim, atradu i-netā pat pēc dzimšanas datumiem, kā sauc manu un jaunā menesī rakstīju to vēstuli pēc dažiem noteikumiem. Pirmajās dienās likās, ka tiešām lietas sāk izdoties kā gribu un kā rakstīju.
Ir vēl ekstrasensu cīņas pirmajā baltijas kanālā , bet raidījums ir ļoti garš un man nepārāk patīk.
Gribētos, aiziet pie kāda, kurš izliek kārtis, bet bail no tā ko pateikts.
Vēl ir mēģināts pārbaudīt vai kāds ir ''noskatījis'' vai uzlicis lāstu. Paņemot baznīcas sveci aizdedz un tad lēnām tā ka brauc gar ķermeni ar šo sveci, ja sprakšķ , rodas kvēpi, deg melniem dūmiem tad it kā esot kaut kas slikts uzlikts, meitene kas to mēgināja teica, ka viņai esot stipri šprakšķējusi svece un nokvēpusi tā, es mēģinaju, man pavisam nedaudz sprakšķēja, bet to norakstīju uz to, ka svece pirms tam bija stāvējusi somiņā un nedaudz apbružājusies