Nepienem mani?

Reitings 163
Reģ: 21.08.2012
Atvainojos,ka bez garumzimem,bet velos izteikt savu mazo sapiti. Ar draugu esam kopa jau 2 gadus,dzivojam kopa,visi vina tuvakie radi,protams,ir informeti par to. Ta ka vecaku vinam diemzel vairs nav un nav ari bralu vai masu,tad tuvakie radi ir braleni,ar kuriem kopa uzaudzis. Uz visadam sanaksanam,protams,ejam abi,bet dazreiz mani parnem sajuta,ka,nezinu,ka lai noformulee...neesmu gaidita? Ir sajuta,ka vini mani nepienem,neizrada interesi pa mani,it ka es butu kads piedeklis,ko var neieverot. Nu piemera pec,tikko biju slima,gulu majas,zvana draugam viens no braleniem,lai aizbrauc pie vina. Draugs teica,ka es esmu slima,pa maju gulos.... Ne ta pasveicinat,ne novelet,lai veselojos,neka. Katru reizi,kad kads zvana,pat neliek nodot sveicienus,turpreti vel viena meitene,kas ieprecejusies,o,jaa,katru reizi visi par vinu apjautajas,kad vina nav klat,jauta ka klajas berniem. Turpreti es jutos ka tads liekais.. Saprotu,ne jau ar vina gimeni man jadzivo kopa,bet es jutos tiesam atstumta... Esmu meginajusi izradit interesi no savas puses,nodot tos pasus sveicienus,neka.. Neko nesanemu atpakal. Visas tajas sanaksanas visi interesejas par visiem,sazvanas skype,tikai man neviens nejauta ka man iet,nu kaut vai pieklajibas pec. Tada sajuta,ka es viniem nepatiku,vai vini neuzskata mani par labu vinam,hvz?!
28.02.2013 13:44 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Otrpus- nu tad tu arī nedanco pakaļ un nesveicini. draugs taču lieliski redz to situāciju. jo vairāk tu dancosi un mēģināsi izpatikt, jo vairāk viņi smiesies par tevi. tu no savas puses esi visu izdarījusi. protams, nepaliec nepieklājīga vai augstprātīga, bet ievēro tad distanci. tā tev būs pašai vieglāk un nebūs jādomā par neatņemtiem sveicieniem
28.02.2013 15:00 |

Reitings 8272
Ance- piedod, es sapratu to pēc tam :) vnk pārleca man tie vārdi kkā otrādi :)kad jau publicējās, tad sapratu, ka kkas tur neštimmē kopā :)
28.02.2013 15:01 |

Reitings 163
Sany - esmu domajusi par to krustam skersam. Normala meitene,gerbjos labi,stradaju,neesmu ne caca,ne metalists,kas kadam varet but skerslis. Par ieprieksejam meitenem nezinu.
Un par tam pasam pasveicinasanam - katru reizi,kad draugs zvana kadam no radiem,normali ir jautajums ka,piemeram,Ilzei,ko sikie dara. Ja ir kada lielaka sanaksana,tad tiek iesledz skype ar to,kurs tobrid nav klat. Visi bara runajas,sveicina viens otru,apjautajas par parejiem,tikai man neviens nepievers uzmanibu,man kaut vai koma var but turpat. Un es ari zinu tos cilvekus,vinu gimenes utt.
28.02.2013 15:06 |

Reitings 163
Varbut ari turpat savu neitralo poziciju...
28.02.2013 15:07 |

Reitings 8272
varbūt arī tomēr nopietnāk parunā ar savu draugu un atklāj viņam savus argumentus, ko tu atklāj šeit. pajautā, vai viņš tiešām nemana, kas notiek. nejautā viņam tādā formā, vai es nepatīku taviem radiem? neviens taču neatbildēs apstiprinoši, izņemot retus gadījumus. pajautā, kas ir tas šķērslis, ka ar visiem sazinās, bet ar tevi nē.
u var jau būt, ka viņš ir galīgi akls un neko neredz, par ko es ļoti šaubos.
principā, kamēr viņi tevi nenorej (kaut gan tu nekad nezināsi, kas notiek aiz muguras), nedari neko. kaut gan ar laiku var rasties arī tādas problēmas, ja viņi cer, ka tu esi viņam īslaicīga draudzene.
hmm ja godīgi (trīs reizes jāpārspļauj pār plecu) man nekad nav bijušas sliktas attiecības ar bijušo draugu vecākiem.
es saprotu, ka tevi tas sāpina, bet ir ģimenes, kur vnk nepieņem otru un viss. izrunājies mierīgi ar draugu bez pārmetumiem un asiem jautājumiem. cerams, ka tu dēļ tā nedomā tagad mainīt jūsu attiecības.
28.02.2013 15:17 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Otrpus --> a tev pašai patīk viņa radi, brālēni, brālēnu sievas utml???
28.02.2013 18:37 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja jūs paliekat kopā un būs sava ģineme, tad tā būs nr.1 Darugi, radi, paziņas paliks 2-3 plānā.
Ģimene ir kodols un ja radinieki nepieņem tavu pusīti, tad paši vainīgi.
Protams, tas ir nepatīkami, bet tev kopā jādzīvo ar viņu nevis ar radiem.
01.03.2013 10:07 |

Reitings 163
enija - jā,patīk,viņi tiešām ir ļoti forši cilvēki,neko sliktu nevaru teikt.

Šorīt vēl guļot gultā aizdomājos,ko Sany sākumā teica,ka varbūt,kamēr neesi sieve,neesi oficiāli ieprecējusies ģimenē,tu neskaities pilnvērtīgs loceklis. Es nezinu,kādi ir viņu uzskati šaja jautājumā,varbūt tādas draudzenes viņi neņem nopietni un uzskata par kaut kādu pūt un palaid variantu?!

Atcerējos vēl kaut ko - viens no tiem brālēniem pirms kāda laika apprecējās. Vispār tā situācija,maniem uzskatiem bija traka - bija pazīstami vien 2-3 mēnešus,abi aizlaida uz Maroku un tur apprecējās. Pirms tam neviens to meiteni pat redzējis dzīvē nebija un arī pirmo laiku pēc kāzām,dažādu sarežģījumu dēļ abi dzīvoja atsevišķi. Pat mans draugs,manā un jaunizceptā vīra klātbūtnē ir runājis ar to meiteni kā seni draugi,no sērijas - čau Anna,kā iet,kas jauns,kad brauksi ciemos utt? Abi smejas,čalo,viss ok. Tajās pasēdēšanās,kurās esmu bijusi tāpat - sazvanās un visi tā foršu runā ar viņu,apspriež visu,kas jauns utt,lai gan es turpat sēžu blakus, ne ta mani iepazīstina,ne pasaka,ko es tur daru,neko....
01.03.2013 14:58 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
smejas,čalo,

Man aizdomas, ka tu neesi komunikalba, tāpēc ar tevi neviens nerunā. Vai tu pati interesējies par tiem brālēniem un pārējiem ģimenes locekļiem? Nodod viņiem sveicienus? Ballītēs iesaisties sarunās, spēlēs? Ja nē, tad negaidi atsaucību no viņu puses. Gan jau kāds ir sākumā mēģinājis ar tevi komunicēt, tik tu neesi bijusi atvērta, tāpēc tālāk vairāk nav centušies.
01.03.2013 20:38 |

Reitings 163
Aija - nu bet es taks jau rakstiju,ka vienmer centos n censos to darit,bet nu cik ilgi velti pulseties,ja neko oreti nesanemu? Es necensos but pielienosa vai uzspeleti laipna,ne,man tiesi preteji sagada prieku,ja varu nodot sveicienus,apjautaties ka berniem utt., bet nu ar laiku rodas doma,ka nafig censties,ja atdeve no otras puses ir nulle.
02.03.2013 02:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits