Komentari

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Iespaidojoties no diskusijam par svaru un svariem, saku domat....
Kadel uz tievajam meitenem atlaujas izteikt piezimes, bet apalam ne? Pamatojot, ka ta nav smuki, cilveks apvainosies!
Man ir xs, s, 34-36 izmers un loti biezi dzirdu piezimes:
"Arprats, kada tu tieva!"
"Tev est vajag vairak!"
"Parluzisi tulinas!"
utt...
Bet uz apaligiem cilvekiem nevienam prata neienak teikt:
"Arprats kada tu resna!"
"Tev mazak est vajag!"
"Tu jau driz riposi!"
utt...
26.02.2013 11:18 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
meksikanka, ne visi apaljie cilveeki beerniibaa bijushi apalji, tas pirmkaart. otrkaart, lielaakaa dalja resno, ko paziistu, katru dienu rij vienkaarshi fantastiskos daudzumos, un veel uzdroshinaas komenteet manus eeshanas paradumus. pieziime - es domaaju tieshaam resnus, lielaakus par xxl izmeeru.
26.02.2013 12:25 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Donata, nu tad tu arī neesi dikti laimīga ar savu svaru, jo ja man teiktu, ka esmu tieva- tas būtu kompliments. Apvainoties nav uz ko, jo visiem cilvēkiem ir problēmas- svara, uztveres, izskata vai kādas citas. Un tu nez kāpēc esi uzēdusies uz resnajiem, jo tev izsaka piezīmes. Nu tak vajag tajā brīdī teikt tam cilvēkam, jo daudziem tā ir skaudība pret tievākiem, nekā pats esi (un ne obligāti XXXL pret XS), nevis vispārināt un attiecināt to uz visiem resnulīšiem. Ar ko tad pati labāka?

Un vēlreiz atkārtošu - man vsp nav saprotama šī tendence apspriest citus - svaru, izskatu utt. Protams, normas robežās visu var darīt, bet ne jau bāzt citam to acīs, ja pats neesi perfekts. Un kā zināms, perfektu cilvēku vispār nav. Tas ir akarīgs no audzināšanas, nevis no ķermeņa aprisēm. Un vēlreiz atkārtošos - ja esi laimīga, veselīga un zini, ka ar tevi viss ok, nez kā var apvainoties?
26.02.2013 12:35 |

Reitings 6299
meksikanka, vai nu tu nelasiiji manu komentaaru, vai kaa, bet es neapvainojos uz to, ka man saka, ka esmu tieva, es vispaar neapvainojos uz tiem stulbajiem komentaariem, man vienkaarshi BESII, kad cilveeks komentee manus eeshanas paradumus, kaut arii pats neredz balkji savaa acii.
un ja tev komentaari kaa - neauztraucies, tu driiz arii paliksi resna shkjiet kompliments, tad man laikam ir trauceeta informaacijas uztvere. un es neesmu uzeedusies uz resnajiem, diskusija bija par to, ka tievo kritika skaitaas sabiedriibas norma, bet resnie ir neaizskarami, jo vinjiem taapat dziivee esot gruuti. es saprotu diskusijas autori.
26.02.2013 12:43 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Esmu ta saucama "caurbira" varu est un est, bet no ta rezultata nekada. Nu jau ir tas vecums, kad gribetos mazliet sieviskigakas formas, 36-38, bet neizdodas.
Patiesi runajot neesmu apmierinata ar izskatu tagad. Un tad vel tie komentari!

Arī tievajām var būt kompelksi, ka ir tievas un nevar "uzresnēt", bet viņām visu laiku met acīs - kāda tu tieva, tu ēd arī?
Neviens jau par to neaizdomājas, visi domā, ka visas meitenes vēlas būt tievas.. Bet varbūt tievās negrib būt tievas?

Nu tad ejiet vingrot un iegūstiet tādu formu kādu gribat, lai neviens neko neteiktu!
Tipiski- nav apmierinātas un čīkst (nav konkrēti uz jums abām, bet kaulu kambariem kopumā). Tieši tas pats, kas ar apalītēm. Viss ir slikti, bet pašas neko negrib darīt.
Mani vairāk interesē kādēļ visus apalīšus visi atļaujas sūtīt sportot un pareizi ēst, bet caurbiras jau "neko nevar darīt", jo tādi vienkārši ir. Kādēļ tievajiem tiek dotas visādas atlaides (jo daba viņus tādus radījusi), bet apaļajiem ne?!
Nav perfektākais piemērs, bet ar pareizu ēšanu un sportu ir iespējams uzaudzēt svaru.
26.02.2013 12:48 |

Reitings 3743
Ahā, lūk, perfekts piemērs:
http://bodyspace.bodybuilding.com/heidismommy/more.php?section=progresspics

26.02.2013 12:50 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
tagad visas kārnās sāks klaigāt, ka viņas tak negrib tādu augumu kā koshlenes bildēs, BET tādu jūs nemaz nedabūtu, ja nesēdētu uz suškas pusgadu :D Patiesībā ar treniņiem un pareizu uzturu var uzaudzēt smuku gaļiņu un kuliem, bet šiem trakajiem muskuļiem.
26.02.2013 12:51 |

Reitings 6299
koshljene, tieshaam nav perfektaakais piemeers :D driizaak sporta antireklaama...
26.02.2013 12:51 |

Reitings 6299
dibens ir smuks, bet roku, ikru muskulji, un jo iipashi mugura - shausmas, kaa viirietis. kaa taadi ikri izskatiisies pukjainos svaarcinjos... jaa, es neesmu atleetiska auguma piekriteeja :D bet labaak ir, nekaa pirms tam.... pirmaa meitene gan izskatiijaas daudz labaak pirms.
26.02.2013 12:57 |

Reitings 3743
Nu katram jau sava muskuļu izmēru pievilcības skala. Vnk, es uzskatu, ka kaulainie cilvēki ir tikpat nolaidīgi un nerūpīgi pret savu ķermeni kā apaļie. Tikai nezin kādēļ viņiem gēni un daba tiek piedoti.
26.02.2013 13:00 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
"Frošākais", ko esmu dzirdējusi ir: "Ance, tev tiešām patīk izskatīties kā pakaramajam?". Jā, zin, patīk. Jā, man patīk, ka man nav pakaļas, kurā kādam ieķerties un manas krūtis viegli ietilpst plaukstā. Loģiski, ka nepatīk. Tomēr uzņemt svaru ir daudz grūtāk nekā nomest. Esmu nometusi 6 kg 2 nedēļu laikā. Pa diviem mēnešiem ēdot 3x dienā esmu uzņēmusi ap 3 kg. Bet es zinu arī, ka tas viss manam ķermenim ir kā pīlei ūdens, jo tiklīdz būs kartstāks par +20, es atkal nometīšu tos kilogramus.
Es kādreiz cerēju, ka pēc bērna piedzimšanas es būšu apaļīgāka, ar sievišķīgām formām, bet viss aizgāja pa burbuli un sākās tieši pretējais - sāku izdilt. Maksimālais svars, ko sasniedzu pirms paliku stāvoklī bija 56 kg. Tad gan biju nedaudz riepu uzaudzējusi. Pēc tam man nav izdevies tikt augstāk par 51 kg. Un tas pie auguma 168 un ar diezgan smagiem kauliem, jo esmu redzējusi, ka citām sievietēm šis svars izskatās ideāli.
26.02.2013 13:01 |

Reitings 13796
Par 1mo bildi - viņa neizskatījās labi nevienā foto, manuprāt. Bet otrā gan man patīk - pēc, nešķiet nekas pārspīlēts.
26.02.2013 13:02 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
nu jā, tievos var aizvainot, bet resnie, tur jāklusē.
tikai sāp visiem vienādi.
26.02.2013 13:05 |

Reitings 6299
koshlene, parasti kaulainaas veelas apaljiigaakas formas, kruutis, dibenu, nevis -galju- uz kauliem izteiktu muskulju veidaa.
26.02.2013 13:08 |

Reitings 3743
koshlene, parasti kaulainaas veelas apaljiigaakas formas, kruutis, dibenu, nevis -galju- uz kauliem izteiktu muskulju veidaa.

Nu gribēt var daudz ko. Nav jēgas gribēt ko tādu, ko nevar izlabot. Ja grib lielākas krūtis, tad jāliek silikons. Apaļu dibenu var dabūt ar vingrošanu.
26.02.2013 13:23 |

Reitings 13796
Donata - tu laikam drusku neizproti kā tas notiek - šādus muskuļus iegūt ir neprātā smags darbs, normāls cilvēks dabūtu vienkārši smuku augumu, ne jau tādu reljefu, lūdzu, nesmīdini :D
26.02.2013 13:25 |

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
Komentēt jeb kāda cilvēka gan resna, gan tieva ēšanas paradumus nav pieklājīgi. Nu nav, ka tievos tikai aizskar un resnos liek mierā. Jebkuram komentāram ieteikumam par šo tēmu ir jābūt korektam un pieklājīgam,. Jo sāp jau visiem, kurus aizskar sāpīgā vietā.
It sevišķi mani tracina, ka kāds svešinieks uz ielas man atļaujas, ko pateikt par manām formām un ēšanas paradumiem. Jo viņš nezina, kā es tiku pie tādām formām, ne viņš zina kā es cenšos tik vaļā no liekajiem kg.
26.02.2013 13:39 |

Reitings 6299
Nu gribēt var daudz ko. Nav jēgas gribēt ko tādu, ko nevar izlabot.

koshljene, par to arii ir runa, ka ir lietas, ko nevar labot.

_paris, ja tev, sportojot, muskulji neaug, tad tas nenoziimee, ka citiem arii neaug. es nezinu, ko taa meitene dariija ar muguru, un negribu zinaat, bet roku biciishus un kaaju ikrus var dabuut triis meen. laikaa. tikai vai vajag...
26.02.2013 13:44 |

Reitings 6299
it iipashi reljefs -lec- aciis, ja pirms tam ir bijushi tikai -kauli un aada-, ja tas reljefs ir klaats ar plaanu tauku kaartinju, tad jaa, tas nav izteikts, un plaanu tauku kaartinju nodziit ir aarpraataa gruuti...
26.02.2013 13:47 |

Reitings 13796
Donata - lai tādu reljefu vispār dabūtu, ir attiecīgi jāēd, es jau tev paskaidroju, ka parasts cilvēks, tā neizskatītos, tur nav ne mazākā sakara ar muskuļu augšanas ātrumu, īpatnībām, bet gan ar darbībām - vai tās ir vērstas uz bulking vai fat loss - kā saka. ;) Bet tas nenozīmē, ka bulkinga laikā meitene kļūtu par baigo muskuļ-kalnu, tauki arī nāktu klāt. Tas viss ir pareizs uzturs.
26.02.2013 13:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits