Īpaši lielas atšķirības cenās nav, izņemot ja ir atlaides.
Mēs uz turieni braucam jo tas mums ir izdevīgāk nekā braukt uz centru :)
Varētu teikt tuvākais veikals :)
Man shodien ir garlaiciigaa maajsaimnieces diena. Uzcepu jau nutellas mafinus, tuuliit cepshu braunijus, mosh kaut ko veel veelaak vareetu sacept vai uzshmoreet.
Vakaraa buus kraasnii cepta ar medu apsmeereeta vista un kraasnii cepti kartupelji.
demoiselle, izklausās, ka nesen iegūto krāsni kārtīgi nodarbini :D :D
Man nebūs īsti laika gatavot + pēc sportošanas diez vai nenormāli saēdīšos. Pagaidām gribas vakariņām salātus - garneles, ķīnas kāposts, ola, tomāts, gurķis, viegla mērcīte.
To nevar, man sīkais apsēžās virtuvē pie plīts un ieslēdz ultraskaņu - sāk tiiik augstos toņos kaukt un pieprasīt to, kas tur stāv, ka man vieglāk ir iedot. Tad viņs vēl ielien lielajam sunim bļodā, aiziet pie vīra vēl izprasa...man brīžiem šķiet, ka viņš pārsprāgs! :D
Es nesen tikai brokastis paeedu,man pulkstens tikai 14:32.
Vakarinjaas iesim gan jau ar draugu paeest aarpus maajas,jaaizbauda briivdiena kopaa.
Slinkums gatavot. :)
demoiselle - tik daudz gardumu (l) es laikam veltos, nevis ietu pēc tādas kārumu dienas :D
Tā ka mana ciemošanās atkrīt, tad man būs šovakar jau lasis, biezpiens un kefīrs. Kaut kā sadomāšu kā to visu kopā ēst :D bet tās ir lietas, kas man šobrīd kārojās :) un jā.. vēl mazliet un darbs cauri - veikalā iekšā! :D