Ance Tu man par maniem cilvēka pienākumiem vari neteikt! Es pati zinu savus pienākumus-nekaitēt ne cilvēkiem,ne dabai.
Ja man ir jāizvēlās,tad es labāk nekaitēju dabai.
Tev kāreiz nav jāizvēlas. Pirmkārt kažokdzīvnieku audzēšana nekaitē dabai, bet tas tā. Es te vairāk gribu pakomentēt, ka tu sevi nostādi kaut kādas izvēles priekšā - cilvēks vai zvērs - , kaut gan tur nemaz nav jāizvēlas. Ja jau jūs (tā organizācija) esiet tik gudri piesaukt ārzemju pieredzi un esiet tik ļoti pārliecināti par sava mērķa cēlumu (es par to, starp citu, neko nesaku, jo pats mērķis nav it kā peļams, bet izpildījums sucks), tātad, ja jūs tiešām uzskatiet, ka šo nozai var likvidēt nekaitējot ekonomikai un cilvēkiem, kas ar to pelna iztiku, tad, lūdzu - plānu galdā. KĀ to izdarīt, lai citiem nav jāvāc jūsu mēsli, atvainojos. Izjaukt kaut ko nav māksla. Izstādājiet detalizētu un REĀLU plānu, nevis "kāds izdomās" vai "lauku tūrisms", kas viss ir bulšits, un jums neviens neko neteiks pretī. Tajā dienā, kad būsiet rēli izdomājuši, kā ar savu cēlo darbību nekaitēt citiem, arī es parakstīšos un piespiedīšu parakstīties visus, kas man apkārt. Bet pagaidām no jūsu puses skan tikai "blā, blā, blā, tas ir slikti, blā, nogalināšana, blā, amorāli, blā lauku turisms". BEZ.AT.BIL.DĪ.GI