Jā var cīnīties paralēli. Atkal tu jauc iekšā kaut ko citu: bērnu vardarbību, korupciju...Es mērķtiecīgi jaucu iekšā citas problēmas, lai parādītu tev TAVAS kļūdas. Mēs runājam par kažokzvēru aizsardzību, bet tu tā vietā, lai pēc būtības argumentētu par šo problēmu, piesauc citu problēmu - nežēlīgu izturēšanos pret vistām. Jā, ir tāda problēma, un kas no tā izriet? Tāpēc kažokzvēru problēma tiek atrisināta? Nē, netiek. Tāpat arī tas, ka mūsu valstī eksistē korupcija, zagšana, izvarošana, neattaisno nežēlību pret kažokzvēriem.
par to jau arī parakstījos.Es paredzu, ka tajā tēmā zīle ies iekšā un jautās "Ar ko gan kažokzvēri sliktāki par suņiem? Liekuļi jūs esat!"
bet tāpat par to arī būs miljoniem pret. varētu pat uzsākt nākamo diskusiju.
Kā jau iepriekš minēju, tiek parādīti tikai daži zvēri nevis visa audzētava un visi zvēri.Tātad tu spried par šo tēmu, bet pat neesi izlasījusi iniciatīvas pieteikumu? Tad varbūt beidzot pacenties to izdarīt: http://manabalss.lv/i/477 Tiek norādīts, ka problēma nav tikai konstatētajios labturības pārkāpumos, bet gan tajā šo zvēru audzēšana bez nežēlības nav iespējama.
vairāk izskatās, ka nevari nemaz tādus pirmavotus atrastMan dziļi vienalga, kas tev izskatās vai izliekās.
Atsevišķos piesārņojuma aspektos tas kaitē pat vēl vairāk - ekoloģiski audzētās govis rada lielāku siltumnīcu gāzu piesārņojumu kā rūpniecisi audzētās. Bets pats galvenais - tā jebkurā gadījumā būs nevajadzīga cietsirdība pret dzīvniekiem. Turklāt šādu "ekoloģisku gaļu" nevarētu ražot masveidā, jo tam nepietiktu kaut vai zemes resursi.
Domaa, lauksaimnieciiba nenodara postu? Tiek izniicinaatas aizvien vairaak mikrovides, lai ieriikotu jaunus laukus, jo vecajaas lauksaimnieciibas vietaas no zemes ir izsuukti visi iespeejamie mineraali un bariiibas vielas.A par ko tad ir runa!? Protams, ka lauksaimniecība nodara postu, un tieši lauksaimniecības nozare - lopkopība ir tā, kas nodara vislielāko postu.
Govis sameeriigaa daudzumaa neko nepiesaarnBet govis nav samērīgā daudzumā. Tās ir mākslīgi savairotas ekstrēmos daudzumos, kam attiecīgi nepieciešams ekstrēms daudzums ar platībām ganībām un ekstrēms daudzums ar platībām lopbarības audzēšanai, ekstrēms daudzums arī citu resursu patēriņš un tiek radīts ekstrēms daudzums piesārņojuma. Daudz mazāk piesārņojuma un resursu jāpatēru augu barības saražošanai.
Manupraat, ja gribam glaabt dziivniekus, ir jaasaak planeetu glaabt pashiem no sevis un lai cik cietsirdiigi tas neizklausiitos, daudzaas jaunatiistiitajaas valstiis dereetu ieviest 1 beerna politiku taapat kaa KjiinaaEs piekrītu, arī cilvēku pārapdzīvotības problēma ir jārisina, tikai tu izdari to pašu kļūdu, ko zīle - pieminot citu problēmu, tev kaut kā sķiet, ka tādā veidā tiek mazināta dzīvnieku izmantošanas problemātika. Ja gribam glābt dzīvniekus, tad visupirms jāpārtrauc tīša viņu izmantošana.
Man dziļi vienalga, kas tev izskatās vai izliekās.
ar šo tu parādīju, ka man ir taisnība, tā ir, kad sadomā visādus avotus, kuru nav.