Gogo dejotāja un attiecības

Reitings 43
Reģ: 30.10.2012
Tēma nebūs saistīta ar mani.
Sieviete, strādā populārā naktsklubā par GOGO dejotāju, ilgstoši neveidojas nopietnas attiecības. Vai iemesls var būt nodarbošanās?
Pieredze?
24.02.2013 18:59 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Aprobezotaja LV sabiedriba GOGO tiek vienadots ar prostituta un lets striptizs. Man GOGO neliekas nekas traks,ari striptizs man patik,ja tas notiek profesionali un kvalitativi.
25.02.2013 12:34 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
p.s.
es personīgi to nesaistu ar prostitūciju, bet lielākā sabiedrības daļa jau nu noteikti. lai gan, ja es būtu puisis, es negribētu ar tādu meiteni attiecības. kā arī es, esot, sieviete, nevēlētos puisi, kurš gorītos meiteņu priekšā katras brīvdienas. kas tāds tiešām mani padarītu traku
25.02.2013 12:38 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tas nebūtu noteicošais foaktors, lai es neizvēlētos šo sievieti. Protams, iepazīties ar viņu man noteikti vajag citā vidē, ne viņas darbā .. par darbu vajadzētu uzzināt kādā 2-3 randiņā .. tad ok :D

Un vispār .. ja viņa izvēlētos mani visa tā viņai pieejamā bara vidū, es būtu diezgan glaimots ..:D Bet noteicošo lomu spēlētu viņas iekšējais un attieksme pret mani, kā jebkurai citai.
25.02.2013 12:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
^^- bet vai tu arī varētu turpināt attiecības ar sievieti, kas būtu go - go dejotāja un vai tomēr greizirdība neņemtu virsroku, zinot, cik tur simti kāri lūr uz tavu draudzeni.galu galā klāt jau nestāvēsi visu nakti un neskatīsies. kā tas būtu no šāda aspekta? kā tu nākotnē uztvertu, ja tavu bērnu māte dejotu vīriešiem uz letes?skaisti jau jā, bet vai psiholoģiski vīriešiem to būtu viegli pieņemt?
25.02.2013 17:15 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sany viss atkarīgs no pašas sievietes un ļoti daudz apstākļiem. Ja sieviete spēj mani pārliecināt, ka viņa ir tikai mana, tad greizsirdība nebūtu. Bez tam šai "amatā" jau tāpat ilgstoši nestrādā .. parasti tā ir tāda pagaidu darbavieta jaunām meitenēm.

Lai jau citi siekalojas gar viņu .. ja viņa spēj sevi noturēt pret citu vīriešu uzmanību, tad cepuri nost tādai sievietei. Tas ir tikai darbs :)

Domāju, ka spētu to pieņemt .. bet pie viņas uz darbu gan neietu :D Bet viegli tas noteikti nebūtu .. tomēr neiespējami arī nē :D

Tomēr, ja viņas raksturā ir švilpastes iezīmes, tad man pilnīgi vienalga, kur viņa strādā, es ar tādām nesatiktos :D Labāk uzticīgu go-go dejotāju nekā švilpasti whatever profesijas pārstāvi ..
25.02.2013 17:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tas ir atkariba kadu virieti vina velas. ja grib loti nopietnas profesijas, tas saubos, ka tads izglitts cilveks velesies dejotaju, bet ja tadu pasu caliti ka vina no klubina, kam tik interese smuks dupsis, tad viss ok.
jebkura zina es domaju,ka si profesija ir vairak traucejosa attiecibu veidosana, jo ne visi to ta mierigi uztver...
25.02.2013 17:41 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Marta, vai tad tā ir profesija? :)
27.02.2013 10:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits