Sekss

Reitings 49
Reģ: 24.02.2013
Nu kad esmu pievērsusi Jūsu uzmanību...:D Nē,nu labi. Runa būs par seksu.
Esmu nonākusi diezgan dīvainā situācijā. Man ir nopietnas attiecības jau 4 gadus, vecumā arī esam pāri 20 gadu slieksnim, dzīvojam kopā jau labu laiku.
Attiecības saskanīgas, pa retam kašķi, bet kuram tad tādu nav?:) Visā visumā - attiecības ļoti labas.
Nu jau kādu mēnesi, sākot mīlēties - es nespēju atbrīvoties. Seksa sākumā esmu tik "stingra",ka dusmas nāk. Vīrietis nevar ieiet manī. Kad mēģina - man drausmīgi sāp. Nekādu ginekoloģisku problēmu man nav, priekšspēle arī pietiekoši gara,lai es spētu "iesilt". Pati nevaru atbrīvoties. Ienākšanas brīdī reizēm pieķeru sevi pie tā,ka mēģinu vīrieti ar kājām atgrūzt,lai "nenāk" iekšā.
Viņš nesaprot,kas notiek - es tāpat.
Kas par vainu? Kā rīkoties?
24.02.2013 10:31 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
tā ir kad ir bijis/ir sekss pirms laulībām. ej pie Dieva, nožēlo grēkus un viss būs kā vajag. Jēzus jebkurā gadījumā ir foršāks un labāks par jebkuru vīrieti.
24.02.2013 13:49 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Man tā bija pašos pirmsākumos, kad vispār sāku pirmās reizes nodarboties ar seksu, likās arī kad nav kaut kas ar mani, bet kad nāca pirmais ilgstošais partneris, tad jau pirmajā reizē viss izdevās un nebija problēmu. Es to problēmu secināju tā, ka iepriekšējie vienkārši mani nekad nebija līdz galam uzbudinājuši un iekvēlinājuši. Pēc tam gan vairāk ar šādu problēmu nesaskāros. Varbūt puisis vairāk nespēj tevi līdz galam uzkurināt vai arī jums ir par īsu priekšspēle?
24.02.2013 14:21 |

Reitings 49
Varbūt puisis vairāk nespēj tevi līdz galam uzkurināt vai arī jums ir par īsu priekšspēle?

Priekšspēle ir gana gara. Orālais priekš manis, kura laikā esmu ļoti uzbudināta un liekas,ka mitruma pietiek un vēl pāri paliek, bet kā sākam pašu procesu, tā ire sāpes. kad esam kād brīdi "iesākuši" sāpes pazūd.
Ms._K - kas par eļļiņām?Mēs itkā izmantojam lubrikantu vēl papildus, bet šķiet, jāpamaina as.
24.02.2013 17:49 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Ir noperkamas ellinas, bet nu lubrikants jau ari slid-zinu ka ir kaa zeleja.Hmm.. nu nezinu.Domaju, jamegina viss pec kartas , lai ir ok :D :)
24.02.2013 17:51 |

Reitings 49
Up. Ja nu vēl kādai ir kāds padoms.
25.02.2013 12:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja tev iepriekš nekas nesapēja, tad nu tīri psiholoģiska vaina tur ir, nevis fizioloģiska. vnk ļaujies pati tam visam. neiesnpringsti uz to, kā būs. varbūt tu par kko kaunies vai jūties neērti..vai nemāki paust savas sajūtas. izbaudi to procesu jau pirms tam,nevis gaidi, kad tas notiks.
25.02.2013 16:13 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Visa būtība var būt ciklā un tā maiņā, kas var būt aistīts ar organisma pārmaiņām. Agrāk lietoju kontracepcijas tabletes, tad tas nebija TIK izteikti man, bet tagad ir līdzīgi. Vienīgās dienas, kad mīlēšanās nesagādā man problēmas, ir ovulācijas laikā... Tas varot būt saistīts ar to, ka atsevišķās cikla dienās maksts izdalījumi ir ar atšķirīgu konsistenci. Pārējās - saucamajā sausajā periodā, varu priekšpēļoties, atslābināties, masēties un ko tik vēl ne, bet esmu cieša... Lasīju, ka tas esot normāli. Vienīgais, ko varu ieteikt, pozas, kurās nav pārāk liela berze un kājas/pati esi maksimāli plaši atvērta, lai viņš var iekļūt dziļāk, bet bez lielas berzes. Piemēram, no aizmugures kaut kā vai arī viņš sēdus gultā, Tu jāteniski virsū.

Vēl padomā, vai neesi ko ieņēmusi galvā, kāda psiholoģiska trauma, aizvainojums pret šo vīrieti, neuzticēšanās viņam utt. :) Un ceru, ka vīrietis būs saprotošs un palīdzēs.
26.02.2013 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits