Ēst veselīgāk vienmēr ir dārgāk nekā neveselīgi, vismaz mājās toč!Jo, piemēram uzcept frī ar desu vai ko saldētu ir lēti, bet neveselīgi, jo, piemēram, salātiņiem (garšīgiem un sātīgiem) vajag to, to un vēl vis kaut ko un arī, lai tas būtu svaigs.
Bet ir vērts ieguldīt, jo mēs taču esam tas, ko ēdam!
Par, cik es darbā daudz neēdu, tad man baigā domāšana, ko ņemt līdz, atkrīt - paķeru kādu augli, auzu pārslas, bez piedevu jogurtu vai biezpienu un sausmaizītes, tas man tā tradicionāli, gandrīz katru darba dienu, bet neapnīk. Atnāku mājas ap 3, 4 tad, gan uztaisu normālas un daudz maz veselīgas pusdienas/vakariņas katru dienu.