es arī cenšos audzēt, visam kam iets cauri , arī balinātājam,kas matu stāvokli pasliktināja līdz beidzamajam :D tā nu sanāca vairākas reizes no matiem, kas bija līdz pusmugurai, šķirties, griežot pa lieliem gabaliem, jo aplūzuši nebija tikai gali, pietam, nogriežot, ar frizieri secinājām, ka mats, kurš nogriezts vismaz 5 cm, tāpat tūliņ lūzīs, tā, ka griešanas būšot daudz.. kopā bija ~ 4 tādas riktīgās, līdz nonānu pie matiem, kas knapi plecus skar :D
pārdzīvojums liels, bet mati auga vēl arvien, arvien, līdz nonācu pie tiem, kas nav balinātāja skarti. bet tie bija krāsoti , tāpēc pilnīga matu krāsošana neizbeidzās un nav beigusies arī tagad, tomēr no dabīgā nedaudz atšķiras. audzēju un izvēlos saaudzīgākas krāsas, bez amonjakiem utt, smērēju serumus, eļļiņas, matus pašus īpaši nefēnoju, bet patīk taisnotājs.. ko nu tur padarīt, patīk viņš man :D ar to veidoju lokas, bet pamazām pāreju uz to, ka lieku ruļļus, lai vismaz nav konkrēti mati jādedzina. un tā nu kaut kā lēnām pārkāpuši pleca robežu, augt viņi augs, jo gali bojājas minimāli, principā, vēl viena griešana par sliktu nenāks, bet to plānoju vasaras beigās vai rudenī ,ne ātrāk, lai vēl nedaudz ataug.. nav īpaši biezi, to biezumu arī domāju, ka tāpat īsti neatgūšu, bet gari mati man patīk un loģiski, ja gribās skaistus un veselīgus, tad ar tiem vienkārši būs tā uzmanīgāk jāapejas un jākopj ar visādām eļļām utt.. paši mati man šobrīd spīd un laistās no saknēm līdz pašiem matu galiem, domāju, ka tas ir labs rādītājs uz matu stāvokli :) kondicionieri esmu pārstājusi likt, jo vienkārši nevajag, pietiek ar masku reizi nedēļā :)