par jūsu vīriešiem

Reitings 77
Reģ: 07.10.2010
Vai jūs varētu apgalvot, ka jūsu vīrieši/otrās pusītes jūs iedvesmo? Piemēram, censties, tiekties pēc arvien jauniem sasniegumiem, nepalaisties..? Un vai jums ir svarīgi, lai tā būtu?
22.02.2013 21:19 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Iedvesmot - neiedvesmo, bet gribētu,lai viņš būtu mans stimuls notievēt :D galīgi nesanāk notievēt,ja visu laiku saka,ka esmu perfekta un neko nevajag nomest :D
25.02.2013 13:22 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Viņš iedvesmo un ietekmē mani:) Iedvesmo būt labsirdīgākai, godīgākai, jo pats ir viens no godīgākajiem cilvēkiem, kādu esmu pazinusi. Ietekmēja mani ļoti smēķēšanas jomā, jo pateicoties viņa "pukstēšanai" katru dienu par to, cik pretīgi redzēt, kā sieviete smēķē, es to atmetu:) Ietekmēja mani aktīvāk pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, treniņiem, pilnībā atteikties no klubu apmeklējumiem. Iedvesmoja vairāk izzināt pasaules vēsturi, kino utml. Ai, viņš ir lielisks:D
25.02.2013 13:33 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Viņš ir iemesls, kāpēc atmetu smēķēšanu, sāku sportot un beidzu katru nedēļu lietot alkoholu.
Kaut arī mūsu attiecības šobrīd ir nedaudz sašķobījušās, viņš ir labākais, kas ar mani ir noticis pēdējo gadu laikā.
25.02.2013 13:39 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Noteikti, mans draugs ir dzīves pieredzējušāks, viņam jau ir vērā ņemami panākumi, viņš ir pierādījis sev, ka spēj ļoti daudz, gan sportā, gan biznesā. Tāpat viņš ir spēcīga personība, un tomēr mans mīļais mazais.
Agrāk biju mērķtiecīgāka, stiprāka, daudz ko sasniedzu agrā vecumā, bet daudz kas dživē iegrozījās tā ka mani atmeta daudz soļu atpakaļ, emocionāli, fiziski, un man šobrīd blakus ir cilvēks, kas ļoti stiprina.
25.02.2013 13:50 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Iedvesmo. Un es ceru, ka iedvesmoju arii vinju. Mees, kad esam divataa, neesam taadi slinjkji, kaa katrs atsevishkji. Viens otru atbalstam un abiem ir krasi mainiijushaas dziives sho attieciibu laikaa.
25.02.2013 13:54 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Nemāku teikt, vai iedvesmo, bet tieši vakar aizdomājos par to, ka viņš mani kaut kādā ziņā padara labāku. (Oj, sanāca daudz teksta, tāpēc sīkumos nestāstīšu, kas un kā). Viņa ikdiena, uzskati par dzīvi ir tiešām nobrieduši, lai gan jauns vēl, es, savukārt, vēl jaunāka.. Bet no viņa es varu daudz ko mācīties. Reizēm gribētos, lai viņš domātu vairāk ar sirdi, bet gudrs man viņš, ar skaistu nākotni, un tas viss tikai tāpēc, ka dzīvē redz nopietnas, svarīgākas lietas par tusēšanu, dzeršanu utt. Atpūsties var arī savādāk. Neesam jau vispār ierūsējuši, ka visu darām pareizi, dzīvojam tikai un vienīgi veselīgi, neko nepareizu nedarām utt, ir arī savi rituāli un veidi, kā izklaidējamies..
25.02.2013 17:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits