Gan jau mums katrai ir kādi skaistuma jaunatklājumi - sejas līdzekļi,dekoratīvā kosmētika,utt. Padalamies! Man ir tā,ka agrāk uz lēto kosmētikas galu neskatījos,bet bieži esmu vīlusies un aizgāju uz vietējo galantērijas veikalu un sapirkos krēmiņus un ādas līdzekļus par kapeikām. Un...Brīnumi notiek! Esmu šokā,ka šie it kā lētie,''nekvalitatīvie'' līdzekļi ir tik labi!
Piemēram Seal mitrinošs krēms rokām un nagiem AUZA ar auzu un kviešu ekstraktiem...Smarža vienreizēja,rokas mīkstas. Esmu sajūsmā. Man liekas,ka viņu var nopirkt gandrīz visur un maksāja ap 1.50ls. Vēl nopirku EKO avokado dienas un nakts krēmus par 0.30 sant. Un viņi ir tik perfekti,ka jūtu,ka šie ir jāiepērk vairāk un es viņus turpināšu lietot.
Vēl atradu nagu lakas noņēmēju BEZ acetona salvetītes ar kutikulas eļļiņu un E-Vitamīnu,tāda rozā paciņa,iekšā 10 salvetītes. Nu tā,nāk nost labi,ar acetonu nedaudz labāk,bet smarža ir jauka un eļļiņa kopjoša,lietoju 2mēn. un nagi ir veseli! Par šo ļoti liels prieks,pirku gan SuperAction par 0.20 !!!!! santīmiem. :D
Kaut kas līdzīgs šīm
It kā tādi nieciņi,bet dara savu darbu lieliski! Turpāk vairāk skatīšos uz produktiem,nevis to cenām,jo parasti domāju ka tie lētie nekur neder,maldījos.
Varu ar vēl daudz ko padalīties un ne tik lētiem produktiem,bet man negribas te grāmatu rakstīt! :D
Varbūt kāda no Jums var ieteikt labu matu masku un ķermeņa skrubi?
Tātad,lūdzu padalaties ar labām lietām!