Vispār darbs veikalā ir briesmīgi grūts. Pati strādāju veikalā un cilvēki ir ļoti dažādi, ir tādi,kas ienāk tikai lai par katru produktu paprasītu kas tas ir un kāds ir sastāvs, vēl izrāda savu nepatiku un neticību tam,ka produkts ir dabīgs un ekoloģisks produkts. Un gribi vai negribi ,ir jāpārliecina cilvēku par pretējo. Bet es to nedariju :D Viens tantuks man par katru cenu centās ieskaidrot, ka tas dzintars nav īsts. Bet es taču pati savām rokām to kaklarotu uztaisiju un zinu,ka ir īsts. Bet nē, viņa saka,ka nav īsts un viss. Nu ko man tādam tantukam teikt ? Es saku - Es ar Jums nestrīdēšos un necentīšos Jūs pārliecināt, jo tāpat Jums to kaklarotu nevajag!
Un briesmīgākais ir tas,ka uz jautājumiem nedrīskt atbildēt ar - es nezinu :D Kas arī man šad tad gadijās. Jautājumi mēdz būt visdažādākie. Par dūņām - no kurienes nāk ? kā tās tiek iegūtas, kas ražo, kas iepako, kā lietot, cik grādos karsēt, kādā daudzumā, matiem ? nagiem ? kājām? rokām? vēderam ? kāpēc plastmasas iepakojums ? a viņš ir īsts? a jūs izmēģinājāt? utt utttt.
Vismaz zinu,ka pati veikalā vairs nekad nestrādāšu.