Khadijah - paldies par iedvesmojošām bildēm un arī par šo diskusiju. Parasti diskusijas veido meitenes, kuras no maziem kilogramiem grib iegūt vēl mazākus, bet tava situācija ir reāla. Un arī mana tāda ir.
Garums 163 cm, svars 83 kg. Pēdējie 10 kg "uzauguši" pusotra gada laikā - beidzās vidusskola, sports vairs nav obligāts, lielākā daļa ikdienas tiek pavadīta sēžot vilcienā uz augstskolu (3h dienā) , pēc tam sēžot neērtos solos, kas bojā muguru un tad sēžot mājā, pildot mājasdarbus, pie datora vai guļot - arī, pildot mājasdarbus vai kavējot laiku pie datora. Dzīvesveids izteikti guļošs un sēdošs, pamatīgs kauns par sevi. Es sevi neuzskatu par neglītu vai pretīgu, es domāju, ka esmu skaista, bet lielākā mana problēma ir tā, ka es nevaru uzvilkt skaistas drēbes. Jā, es protams varu uzvilkt, bet kā tas izskatās uz mana auguma? Es jūtos skaista, bet gribu arī tāda izskatīties.
Galvenokārt gribu izbeigt savu sēdošo dzīvesveidu. Tikko būs iespējams - došos skriet. Pagaidām iztikšu dažādiem vingrojumiem, kurus varu veikt pat savā viesistabā. Sporta zālēm man naudas nav, bet skolas laikā, kad bija tāda iespēja, labprāt devos uz svaru zāli - tas man ļoti patika.
Ēdiens - esmu izteikta gardēde. Izņemot saldumus. Ar šokolādi un konfektēm mani neuzpirksiet, ja celsiet galdā sāļos riekstiņus vai zilo sieru - esmu jūsu vergs :) Bet man garšo ēst veselīgi, tikai diemžēl ir parāk viegli ēst neveselīgi.
Esmu ļoti plaši savu sāpi izstāstījusi, domāju, ka neesmu tāda vien un mēs varam ar tām riepām cīnīties kopā.
Par tiem krūšturiem - vēl nebiju iedomājusies vilkt divus, tā ir lieliska doma! Man ir ļoti lielas "draudzenes", kuras ne katrs krūšturis var panest :)