Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krievu valoda intervijā

Reitings 324
Reģ: 29.01.2009
Labvakar!
Ceru, ka jums ir jauks ceturtdienas vakars!
Gribēju uzzināt, kādos veidos darba intervijās var tikt pārbaudītas krievu valodas zināšanas. Tā kā šī valoda nav mana stiprākā puse, bet drīz paredzēta intervija apģērbu veikalā, vēlos sagatavoties gaidāmajam pēc iespējas labāk, jo patiešām vēlos šo darbu.

Lūdzu, lūdzu padalieties ar savu pieredzi, jo šī būs mana pirmā darba intervija!
Varbūt šeit ir kāda personāla atlases speciāliste, kas varētu padalīties pieredzē, ko noteikti nevajadzētu darīt/teikt intervijā, uz ko gatavoties utt. Tiešām ceru uz atsaucību, jo it kā esmu palasījusi tipiskākos jautājumus, kurus var uzdot un vēl dažādu informāciju internetā, bet reāla pieredze jau ir kaut kas pavisam cits. :)
22.02.2013 00:00 |

Reitings 1741
vienā intervijā man vajadzēja stāstīt par sevi un tad man jautāja jautājumus krieviski un uzreiz bij jāsaprot ka jāatbild arī krieviski un angliski ar jautāja
citās intervijās iedod vnk preci un saka lai noreklamēju krieviski
22.02.2013 00:02 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Man krievu valodā lūdza nosaukt manas 3 labākās un sliktākās īpašības, tas gan nebija tirdzniecības jomā.
22.02.2013 00:18 |

Reitings 324
Papētīju savu skapi un sapratu, ka man laikam nav arī tā īsti ko vilkt uz interviju. :D Vai būtu ok, ja es ietu melnā kleitiņā virs ceļa un košākas krāsas žaketītē + melnas zeķubikses un garie zābaki?

Jūtos diezgan stulbi, jo pirmā pieredze ar intervijām, neko nezinu. :D
22.02.2013 00:29 |

Reitings 221
Reģ: 27.01.2013
ja nav noslēpums - uz kādu veikalu pretendē? :)
22.02.2013 00:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits