Esmu nonākusi tādā neapskaužamā situācijā... nagi nolobījušies un mājās nav ne pilītes noņēmēja... rīt svarīga diena! Nevaru atlikt uz rītu, tad noteikti nebūs laika lakot nagus.
kautkad bērnībā es nagu laku ņēmu nost ar to pašu nagu laku, uzklāju un uzreiz berzu nost :D kaut kas jau ņēmās nost, bet to neesmu darījusi jau kadus gadus 10 laikam
Ārprāts, atceros, kā man vienreiz gadījās!
Biju aizbraukusi padzīvoties laukos, bet kaut kādu apstākļu dēļ negaidīti vajadzēja braukt uz pilsētu. Vasara. Sandales. Nedaudz apdrupis sarkans pedikīrs.
Nagu lakas noņēmēja gan laukos nebija, bet arī krāsas šķīdinātājs opapa garāžā nebija peļams :D
Smaržas. Nopietni, nesen atpakaļ tā tīrīju. Tikai, ja mēģināsi, ņem tās, kuras ir mazāk vajadzīgas, jo ar pāris pšš pšš uz vates tu notīrīsi labi, ja vienu nagu. ;)
haha, man tieši pāris dienas atpakaļ tāpati problēma skāra, es krāsoju pa virsu,bet viņa (maita) nākamajā dienā nolobījās!!! tā nu slēpu pirkstus..šausmīgi..
ghrr man pameta ideju - novīlēju ar vīlīti visus negludumus un tikko pārkrāsoju :) ļoti biezi, bet vismaz kaut cik pieklājīgi sāk izskatīties.
Paldies, meitenes :D
Kad nekas cits nealika- esmu skrubinājusi pa tīro, vai melno laku atdrupušajās vietās piekrāsojusi ar melno marķieri,
bet variantu ar lakošanu pa virsu un tīrīšanu kopā tumšai lakai labāk nemēģināt, ieēdīsies vairāk un pat noskrubināt nevarēs.
Vai kāda no padomu sniedzējām/draudzenēm nedzīvo tev blakus un nevar aizdot/pārdot (atkarībā no skopuma) to neņēmēju?
Un jā, efektīgs paņēmiens ir jau te pieminēts- uzklāt pa virsu biezu nagu lakas kārtu un tad noslaucīt.