Ko domājat par šo? http://www.starday.lv/
Izskatās, ka tieši paši kuponi vien ir, izņemot to, ka preci iesaka slavenība. Pašai interesanti uzzināt, vai "tas strādā", jo darbs saistīts ar mārketingu. Man, piemēram, izvēli iegādāties nenoteiktu tas, ka preci iesaka, piemēram, Madry no "O kartes":D Nekā personīga, bet vairāk nostrādātu, ja ieteiktu savi paziņas vai draugi. Kā Jums?
Tā kā esmu kolektīvo kuponu fane, šie kuponi atšķiras vairumā gadījumu tikai ar to, ka iesaka slavenība, jo, apmeklējot, piemēram, kolosāli.lv, kur redzami visi kuponu piedāvājumi, uzreiz ir skaidrs, ka visās kategorijās var atrast izdevīgākus un labākus piedāvājumus, nekā šajā portālā.
Nez vai paši kaut ko no tā izmanto, ko reklamē. Un nē, mani vsp. reklāmas kā tādas neietekmē, drīzāk rodas iespaids, ka preces bez noieta cenšas iesmērēt ar pašmāju mega zvaigžņu palīdzību.
arī iegāju kolosali.lv un gudriem.lv, bet nekā tamlīdzīga neatradu, starday.lv portālā ir vairākums unikālu piedāvājumi, kas nav citos portālos, vismaz es nevaru atrast un piemēram Eirovīns un Ozy club noteikti ir izdevīgs, tāpat kā citylife.lv un cherry.lv
un arī Just bar vai Sajūtu rituāli, ko esmu pirkusi cherry, starday lapā cenas ir tikpat pievilcīgas :) Liene gadījumā nestrādā kādā no portāliem? Jo tavs komentārs nav patiess....pretējā gadījumā mini piemērus
upppsss....Liene sorry....es pārpratu tevis rakstīto, domāju iet runa par cenām, bet tu rakstīji par piedāvājumiem kopumā, jo cenas ir tikpat izdevīgas kā citos portālos...
bet par piedāvājumiem domāju, ka viss būs labi viņiem, jo nedēļu tik kā ir atvērušies :)
Es šodien skatījos un nodomāju, ja es būtu tā saucamā slavenība, un mani uzaicinātu tur piedalīties - noteikti nepiekristu. Manuprāt, drusku lēti izskatās visa tā padarīšana. Vēl jo vairāk, nevaru īsti noticēt šim pasākumam, jo, kas, piemēram, ir Jeļena Gricuka? Vai arī žurnāla "Privātā Dzīve" par "sabiedrības dāmu" nodēvētā Agate Kauliņa? Kas viņas ir? Vai tiešām pietiek tikai pāris reizes pagrozīties dzeltenās preses kamerās, un tu Latvijā jau skaities slavenība?
nu bet tas ir lv līmenis un līdzekļi/iespējas/vēriens ir tāds kāds tas
ir, respektīvi, gandrīz nekāds.
No otras puses, ja ir liela vēlme, par šāda tipa slavenībām var kļūt jebkurš, atliek bez krūštura izskriet futbola laukumā vai kļūt par basketbolista draudzeni:D
p.s. varēja Kombuļu Inesei arī dot iespēju dalīties ieteikumos.
p.p.s. J.Gricuka-vada raidījumus tv3+
Man vairāk tieši interesēja par to ietekmi un sapratu, ka vairumam ir līdzīgi kā man- īsti nebūs noteicošais slavenības ieteikums. Yaya par to es vispār esmu šokā. Piemēram, Agate Kauliņa... Cik es zinu, viņa ir kaut kāda basketbolista bijusī draudzene. Slavenība?!
Jociigi ka diskuteejat par to, kas ir vai nav slavenibas.. Runa tachu iet par produktiem, kas tur ievietoti. Ar slavenibam vinji tik iekaros tirgu un tad slavenibas tur vairs nebus.
Ja par produktiem, nu ziniet ir verts iepirkt so to, jo izskataas leetaak. Vakseeju kaajas tai salonaa, kur itkaa Gricuka iesaka. Vinju redzeejusi tur neesmu! :P
Nee, driizaak gan ja redzu kaadu slaveniibu reklameejam, tieshi izvairiishos no taa produkta iegaades. Manupraat, labam produktam nevajag slaveniibu, jo labs produkts iekaro tirgu ar savu kvalitaati. Turklaat, lielaakajaa daljaa gadiijumu slaveniibu pashi tos produktus nekad dziivee neizmeeginaas un iesaka tikai deelj taa, ka sanjem par to naudu. Kaa spilgtu piemeeru varu mineet Beyonce ieksh l'oreal reklaamas. Slavena dziedaataja muuzjam nekraamees tak iekshaa maajas apstaakljos leeto matu kraasu, jo vinja var atljauties daudz labaakus produktus.
nu ne vienmēr ir tā, kā tu krista apraksti, jo šodien gandrīz nav neviena liela kosmētikas ražotāja, kas nebūtu izmantojis savas produkcijas popularizēšanā kādu slavenību, ja tomēŗ nav, tas nozīmē, ka kosmētikas ražotājis nav pietiekami izaudzis un tam nav naudas izmantot šādu reklamēšanāš iespēju. Bet, savukārt, tie, kuri izmanto slavenību savas produkcijas popularizēšanā, sanāk, ka ir izauguši līdz tam līmenim, ka viņus cilvēki pērk un loģiski, kompānijai ir nauda, lai sāktu izmantot šādu iespēju, kā slavenības piesaistīšanu savās kampaņās. Dzīvoju Londonā jau vairākus gadus un nav nevienas kosmētikas, kuru nereklamētu slavenība...tās ir ejošas, tāpēc var atļauties piesaistīt slavenību.
Pilnīgi nenostrādā. Ja vēl kāda slavenība savā rakstā būtu ieteikusi preci, kuru lietot, tad par 90% lielāka varbūtība, ka vispār pievērstu uzmanību. Bet šeit jau skaidri redzams, ka katram kuponam klāt tikai kāds "pieķesēts" un viss.
Bet vispār tās bildes " slavenībām " ir briesmīgas. Piemērama Iveta Feldmane Barolo vīna kuponā - kur viņai acis iet? Izskatās kad tūlīt rinķi ap galvu apmetīs :)