Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

zupas

 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Meitenes,padalieties ar savam zupas receptem. Gribu kko jaunu,bet ne parak sarežģitu. Siera zupa jau apnikusi.
21.02.2013 12:51 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
man topā visvisādas biezzupas!
21.02.2013 12:51 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Māku tikai frikadeļu, skābeņu un kaut kādu biezzupu, kuru pati izveidoju no vienas receptes.
21.02.2013 12:52 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Visbiežāk vāru vistas-dārzeņu zupas. Ar kausēto sieru vai bez tā.
Pupiņu, skābeņu zupas arī ir topā.

Receptes slinkums rakstīt, tak pilni recepšu portāli.
21.02.2013 12:53 |
 
Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Vecā, labā tom kha.
21.02.2013 12:56 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man topā tom kha manā gaumē.
21.02.2013 12:59 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
dārzeņu krēmzupa
šampinjonu krēmzupa
borščs
vistas zupa ar dārzeņiem
frikadeļu zupa
21.02.2013 13:00 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Anne, kā tu gatavo šampinjonu krēmzupu? :)
21.02.2013 13:01 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Krēmzupa no Dzintara. pats labakais. Recepte mana. Lieku frikadeles, buljona kubinus ja vajag uz atro,darzenus,garsvielas. Tikai labas garsvielas ne nevgetveidigos riebīgumus.
21.02.2013 13:02 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Man jau zupas ar Dzintaru iekša nelien :D
21.02.2013 13:03 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
es šampinjonu līdzīgi pēc šīs receptes gatavoju, bet šampinjonus vienu daļu apcepu. un lieku kausēto klāt.
http://www.receptes.lv/receptes/sampinjonu-kremzupa-fotorecepte/
21.02.2013 13:05 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Uj.
Sakārojās skābeņu zupa. :)
Gatavoju visdažādākās zupas.
Šodien ir ātrā jèra zupa.
21.02.2013 13:05 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vēl viegli gatavojas kapostu skabu zupa.Es pa savam taisu, lieku kalt 1 kg zavetas ribas kuras pirms tam uzvariju, atkauloju un tai udeni metu kapostus.Tad sipolus ar rivetiem burkaniem apcepu sviesta un lieku klat.Tad kartupelus, man ta garso. Trekna laba zupa.
21.02.2013 13:05 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vai var no žāvētām ribam pupinu zupu.Ui ku gardi. :)
21.02.2013 13:06 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Libra, precīzu proporciju nebūs, jo es visu lieku uz aci.
Tātad sagriežu un katliņā olīveļļā nedaudz apcepu sīpolu, tad pievienoju rīvētus burkānus un ūdeni vai buljonu, lai vārās. Kad nedaudz pavārījies, pievienioju kartupeļus. Kamēr viss vārās, sagriežu šampinjonus, kārtoju tos uz cepampannas, pārleju nedaudz ar olīveļļu un kādas 15 minūtes pacepu. Tad beru katlā un pavāru visu masu. Kad viss uzvārījies, sablenderēju, pievienoju kausēto sieru un gaidu,kad viss yzmet burbuli.
Nu, kaut kā tā..
21.02.2013 13:07 |
 
Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Pēdējā laikā topā ir ķirbju biezzupa ar kausēto sieru Dzintars.
21.02.2013 13:08 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
ķirbju krēmzupa - n-tajās variācijās: ar garnelēm, ar šķiņķi, ar kausēto sieru, ar saldo krējumu, ar grauzdiņiem.
Vistas gaļas zupa - variācija ar kausēto sieru
Frikadeļu zupa
Pupiņu zupa

Tās ir manas top zupas.
Recepetes internetā.
21.02.2013 13:13 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Paldies par receptēm :)
Biju domājusi šovakar vārīt savu Tom Kha, bet izskatās, ka būs šampinjonu krēmzupa.
Līdz šim vārīju tikai šampinjonu-siera zupu. Būs forši pamēģināt kaut ko jaunu!
21.02.2013 13:15 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Libra, manai gaumei gan ļoti prasās to zilo sieru, tas dod tādu intesīvāku garšu!
man īstenībā tiešām chilli picas šampinjonu krēmzupa garšo, tad nu arī gatavoju, lai būtu līdzīga!! ;)

man šonedēļ tieši bija lielais katls ar ķirbja biezzupu! ņam, tagad atkal ļoti sakārojās! :)
21.02.2013 13:18 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es laikam ko neparezi izdarīju, jo man šampinjonu zupa bija nu tāda - pēc skata ne visai un pēc garšas arī, parasti biezzupas sanāk, bet šī galīgi nepadevās, izlēju podā :(
21.02.2013 13:19 |
 
Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
šodien mēģināšu vecmammas ieteikto zupu,ļoti garšīgu, vakar pie viņas ēdu! kartupeļi, burkāni sarīvēti, apceti sviestā šampinjoni ar sīpoliem.. burkāni ar lkm apcepti.. var pievienot arī sarīvetētu selerijas kāts.. un arī sviestā apcets. beigu beigās pievieno baraviku dzintara kausēto sieru. ļoti ātri, vienkārši un garšīgi, ā un buljoniņu, protams
21.02.2013 13:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits