Par bijuso

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Nesen izskiros no 2 gadu attiecibam ar lielisku virieti, kurs gan bija loti liels bruncu mednieks, bet kopa pavadijam fantastisku laiku, protams, ari stridi bija. Musu gimenes bija pazistamas, vina draugiem loti patiku, loti daudz palidzeju un nekad neuzsaku stridus.
Nesen vins pielika punktu musu attiecibam..sapeja loti, bet atradu jaunus hobijus un draugus un saku aizmirst.
Protams, ka iemesls bija jauna dama vina dzive, bet vins pec 1 menesa jau atkal man raksta, stasta cik loti grib satikt, ka loti grib celot ar mani. Es vinu nesaprotu. Tagad pagajusi 3 menesi un vins to
21.02.2013 11:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
var teikt, ka vīrietis ir lielisks, vismaz bija lielisks attiecībā pret autori. tas nozīmē, ka viņa uz šo cilvēku netur ļaunu prātu. Es vismaz ceru, ka tā ir.
nu beidz ņemties. tagad tev ir jauna dzīve. ak jel, atradīs citu - smukāku, garākiem matiem, formīgāku dibenu, lielākām krūtīm vai baltākiem zobiem - un atkal aizskries. tev to vajag? pat, ja tu paņemsi viņu atpakaļ, tu visu laiku šaubīsies par to, ko viņš dara, ar ko dara un ja nu viņš ir ar kādu citu, janu atkal aiziet? pie tam vēl, tu visu laiku tāpat pārmetīsi viņam to, ka viņš aizgāja pie citas. nezinu, vai vispār kāda sieviete spēj kam tādam pārkāpt pāri tā pavisam, it kā nekas nebūtu bijis. diez vai..
25.02.2013 15:51 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Gan jau bija kads iemesls kapeec vins tevi ta teikt atraidija. Ja jau esi pieneemusi visu kaa ir,kapec skatities atpakal?
Mirkla iegriba vinam uznaakusi peec tevis.. un gadi shajaa zinaa nav svariigi, arii 40 gados cilveeks liidz kam tadam var aizdomaaties! ;)
03.03.2013 18:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, dazaam sievieteem laikam patiik ciest. Ja vienreiz pameta, ottreiz arii pametiis.
03.03.2013 18:57 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
nja laikam jāpiekŗit vairākuma,ka tev nevajag iet pie viņa atpakaļ, jo personiski es nekad neesmu atbalstījusi un neatbalstisu to,ka ja vienriez aizgajis prom, viss cauri un tad paņem vinju atpakaļ, protams,ka gruti, jo piem, es nez ko es domatu savā galvā,ja izšķirtos no sava puiša (esam kopā vairāk kā 3 gadus) , gan jau pēc laika arī gribētu piedot to,ka aizskrējis pie citas, bet nu jadomā 2x pirms izlemj, jo ja jau vienreiz pametis,nokrapis aizkrejis pie citas (šajā gadījuma) nu tad tas visticamāk notiks velreiz, jo neuzskatu,ka tikai tad kad aizskrejis pie citas ir sapratis,ka tu tomer esi labaka, ka ir to verts, ja nav sapratis,ka vinajm vajag tikai tevi ,tad kad bijāt kopā,tad nelaid atpakaļ.
03.03.2013 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits