Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mode prasa upurus/muļķības/nabadzība

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Šodien, braucot sabiedriskajā, aiz gara laika papētīju jaunas meitenes(tieši to ģērbšanās stilu). Viss jau būtu skaisti un lieliski, tikai viens liels BET...
daudzas ģērbjas ļoti plāni. Rudens zābaki(nereti šādā ledū un sniegā uz 10cm papēžiem), plānas bikses, jaciņa vispār...
nu kas tāds :

Šāda tipa jaka, zem kuras ārā lien mazs džemperīts

Šādi plānie zābaciņi, kas ir domāti septembrim...
Tas viss ir ļoti skaisti, bet vai tiešām tā ir jāģerbjas ziemā, mīnuss grādu salā???Ja Jūs teiksiet, ka tikai kur tā var aizskriet ātri, piemēram, uz veikalu, tad cilvēks rauktu ar personisko automašīnu, nevis tricinātos pieturiņās.
Tātad:
a)tā ir modes lieta ģērbties tā, jo pastāv uzskats, ka visi kažoki , cepures vai uzpūstās pufaikas ir neglītas un nestilīgas, t.i ziemā nevar skaisti un silti saģērbties;
b)cilvķi tiešām ir tik nabadzīgi, ka nav ziemas drēbju
c)es neko nesaprotu no šādām lietām...
20.02.2013 14:54 |

Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
Apģērba biezumam nav nozīmes. Galvenais, lai tas ir smalks, acīmredzami kvalitatīvs un tāds, ko nevar atļauties vidusslāņa pārstāvji. Tā, lai to uzvelkot, visi apkārtējie apbrīnotu, apskaustu un novērtētu valkātāja augsto stāvokli sabiedrībā un izsmalcināto gaumi.
21.02.2013 12:02 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
knapi nosegtu muguru vai punci

Dabīgi, ka tas izskatās muļķīgi, kad pārgalvīgi nesargā svarīgus orgānus, kad salst... un acīmredzami drebinās ar sarkanām/zilām nenosegtām ķermeņa daļām. Par to var šausmināties un tas arī ir šausmināšanās vērts, BET vai tiešām jūs bieži redzat šādas meitenes uz ielas? Es nezinu, kur jūs staigājat, kur jūs dzīvojat... jo tas, ko es redzu, ir maksimums meitenes, kurām varbūt zeķubikses ir par plānu vai nav cimdi rokās. Nu, kur pie velna, jūs izrokat tās meitenes, kuras staigā plikiem vēderiem, kurpēs ziemā, bez šallēm, plikām mugurām, kājām.... KUR? Pat, ja kāda tā staigā, viņu ir tik maz, ka tas nevar būt iemesls, lai izraisītu šādu sašutumu tik lielai sabiedrības daļai kā par aktuālu problēmu jaunu meiteņu vidū. Es piekrītu, ka kādreiz tas bija aktuāli, kad modē bija tie īsie gofrētie svārki, garie zābaki ar spicajiem purniem un pufīgās kapučjakas, kas nosedz tikai krūtis. Bet tagad???

Tādēļ es aizvien nesaprotu, par ko te tiek runāts.
21.02.2013 12:23 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Dellicious, mēs domubiedrenes!
21.02.2013 12:32 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Sevi atceros padsmit gados. Gērbos plāni,jo uzskatīju,ka tas ir stilīgi un cepures valkā tikai nūģi. Pat atceros,ka vienu ziemu uz pasakumu gaju ar kleitu unļoti smukiem, baltiem,plāniem zābaciņiem. Salu nost. Ar laiku prātiņs pats atnaca lidz manim. Nevienu citu neklausijos.

Saubos,ka tas,kuras plani gerbjas ir nabadzigas.
21.02.2013 12:42 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
man liekas, ka cilvēki ir kļuvuši nejūtīgi. jo, vesels un jūtīgs cilvēks taču jūt aukstuma sekas.
21.02.2013 12:49 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Kad esmu uzcirtusies, un man jautaa, vai neesmu sagjeerbusies pa plaanu, atbildu, ka skaistaa kleitaa sieviete nevar nosalt :D bet pie sevis nodomaaju, ka esmu sagjeerbusies neatbilstoshi dienai/situaacijai
21.02.2013 13:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits