Te ir atbilde tām, kuras arī nesaprot šos cilvēkus, kas plāni ģērbjas. Došu ieskatu...
Man negribas domāt, ka esmu no tām, kuras knapinās ar virsdrēbēm, bet ņemot vērā to, ka gana bieži man kāds pajautā: "Tev tiešām nav auksti?", tad laikam jādomā, ka esmu gan.
Kad man tā jautā, viss, ko gribas atbildēt tādiem cilvēkiem, ir "vai Tev nav vienalga? vai izskatās, ka man salst?" Es, ja godīgi, uzmanību tam nepievēršu vispār, cik atbilstoši laikapstākļiem ir saģērbies cilvēks (ja vien nav pilnīgās galējībās). Ja viņš tā ir apģērbies, tā ir bijusi viņa izvēle. Un gan jau viņam ir savi motīvi tā darīt. Vai tiešām par to jālauza galva?
Es vispār neesmu salīga un lielāko komfortu jūtu tad, kad man ir nedaudz vēsi. Ārā, ne telpās. Visi mēteļi, ko izvēlos, nav super biezi. Dūnu jakas man nepatīk kā izskatās un nemaz neesmu pārbaudījusi, cik viņās ir silti, bet super mīnusiem man ir kažoks un viņā man ir ļoti karsti, tādēļ uzvelku labi ja 3x pa visu ziemu. Mājās man patīk siltums, bet uz ielas es neciešu sajūtu, ka man ir tik silti, ka gandrīz jāsvīst. Galvenais, lai siltumā ir kājas un rokas, ko tā arī cenšos uzturēt. Citādi es varētu staigāt kaut džemperī.
Mēteļus atļauties varu, tādēļ neesmu no otrās kategorijas. Virsdrēbju skapī karājas, ja kādu neaizmirsu, 8 aktuālie dažādu krāsu un dizainu ziemas mēteļi un katru gadu, sezonai nākot, es kolekciju papildinu vismaz par 2. Tā kā tas, cik viņus pērku plānus, ir mana izvēle. Siltākās ziemas dienās velku rudens mētelīti un uzlieku kažokādas apkakli, kas silda pietiekami. Un daži no mēteļiem pat ir pirkti tādi, kas izskatās biezāki, nekā ir tikai, lai nerosinātu šausmas cilvēkos, kuri ir tik pārņemti ar svešā naudas maka biezuma analīzi.
Maza atkāpīte un nebūt ne uzbrauciens... autorei. Tikai maza interese.
Vai diskusijas pieteikuma tekstu Tu izkopēji no kkurienes vai rakstīji pati? Jo viens no cilvēkiem, kurš cosmo.lv man saistās ar sistemātisku garumzīmju un pieturzīmju nelietošanu vai nepietiekamu lietošanu, ir Marta. Un te pēkšņi saprotams un patīkami lasāms diskusijas pieteikuma teksts...