mode prasa upurus/muļķības/nabadzība

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Šodien, braucot sabiedriskajā, aiz gara laika papētīju jaunas meitenes(tieši to ģērbšanās stilu). Viss jau būtu skaisti un lieliski, tikai viens liels BET...
daudzas ģērbjas ļoti plāni. Rudens zābaki(nereti šādā ledū un sniegā uz 10cm papēžiem), plānas bikses, jaciņa vispār...
nu kas tāds :

Šāda tipa jaka, zem kuras ārā lien mazs džemperīts

Šādi plānie zābaciņi, kas ir domāti septembrim...
Tas viss ir ļoti skaisti, bet vai tiešām tā ir jāģerbjas ziemā, mīnuss grādu salā???Ja Jūs teiksiet, ka tikai kur tā var aizskriet ātri, piemēram, uz veikalu, tad cilvēks rauktu ar personisko automašīnu, nevis tricinātos pieturiņās.
Tātad:
a)tā ir modes lieta ģērbties tā, jo pastāv uzskats, ka visi kažoki , cepures vai uzpūstās pufaikas ir neglītas un nestilīgas, t.i ziemā nevar skaisti un silti saģērbties;
b)cilvķi tiešām ir tik nabadzīgi, ka nav ziemas drēbju
c)es neko nesaprotu no šādām lietām...
20.02.2013 14:54 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Nezinu, es esmu novērojusi, ka pārsvarā ģērbjas siltās ziemas jakās, kas apsedz arī dibenu... Tādas "plānās" meitenes ir liels izņēmumus. Un arī neko nesaku, jo daudziem vienkārši nesalst (jā, jā), bet staigašana ar pliku muguru salā jau ir īpaša muļķības pazīme, ko tur vairs.
20.02.2013 19:44 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
esmu no tām, kurām nesalst it nemaz. ;) nezinu, kāpēc tā, bet man vienmēr ir siltas, siltas rokas. parasti citi lien pie manis sasildīties. ;)
20.02.2013 20:10 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
čāčas komentārs par to, ka pamazām ejam uz salstošo pensionāru galu, iespārdīja :D :D
20.02.2013 20:48 |

Reitings 539
Toties smuki:D
Dažkārt, jo vairāk tuntulējas, jo vairāk slimo... Katrs pats skatās pēc savām sajūtām, katra organisms prasa ko citu, cits ir salīgs, cits atkal ne tuvu nē.
Es pati esmu salīga un ģērbjos, jo siltāk, jo labāk. Bet agrāk tā nebija, kādreiz man vnm bija silti, lai arī kādi bija laikapstākļi. Un ne slimoju, ne kas cits man kaitēja:)
20.02.2013 20:51 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Vai tad tā neģērbjas tikai krievietes?Es to esmu pamanījusi gadu gaitā
20.02.2013 20:58 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Es ar ģērbjos salīdzinosi maz drēbēs :) bet man ir silti.
20.02.2013 21:03 |

Reitings 142
Reģ: 09.02.2013
Man vienīgajai ir pilnīgi nospļauties ko ir uzvilkusi sveša meitene? :D
Manis pēc citas var kaut sandalēs ziemā skraidīt, mani viņas veselība neinteresē. Vispār mani neinteresē citas meitenes, kur nu vēl kā viņas ir ģērbušās. Labāk pamieloju acis ar kādu iekārojamu vīrieti.
20.02.2013 21:12 |

Man jau liekas, ka tas kā kuram - viens staigā plānā mētelī, cits atkal biezā pufaikā... Katram jau savs rūdījums, sava termoregulācija. Bet staigāt ziemā ar zeķubiksēm un miņukiem (ja vien tas nav dreskods darbā vai kaut kā tamlīdzīgi) ir neprāts!
Atceros, ka kādreiz ziemā staigāju ar parastu rudens mētelīti, to iedomājoties vien auksti paliek. Tagad gan ģērbjos silti. Man galvenais ir - silta, ērta ziemas jaka ar kapuci, noteikti pāri dibenam un tāda, kurā neizskatos uzpūsta, 2-3 siltie legingi vai arī 1 zem biksēm,zābaki - silti, ērti (piemēram, UGGi) vai arī kādos īpašākos gadījumos wedges tipa puszābaciņi, jo tajos manas pēdas nekad nav salušas, šalle un noteikti cimdi. Vienīgi cepures man nav, jo neviena nepatīk un vispār tajās jūtos neērti, vienmēr liekas, ka tā nokritīs un nemaz nesilda - ja ir auksti, uzlieku kapuci.
20.02.2013 21:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja ja, visas, kuras ieverojusas tos kailos zakus sala tagad ir lesbietes, jo redz nepaskatijas labak uz viriesiem un interesejas par svesam meitenem.:D
20.02.2013 21:55 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
es pat ziemā velku legingus zem džinsām,kur nu vēl pusplikai skraidīt :D neesmu jau kaut kāda dalbajobene :D
20.02.2013 22:36 |

Reitings 3966
jūtu līdzi sekretārēm, viņām ziemā svārkos jāstaigā :D
20.02.2013 22:40 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Šogad pirmo rezi iegādājos cepures - silti un vairs bez tās nevaru. Vispār tgd redzot meitenes, kas salā bez cepures/šalles staigā ar (pārsvarā) nosalušu, sarkanu seju, tekošu, zilu degunu - izskatās nožēlojami un skumji. Tāpēc izvēlos būt ar sltu galvu, netekošu degunu un veselīgu sejas ādu. Arī nevaru iedomaties, ka normālam puisim patiktu meitene, kas pēc nožēlojamas lāstekas izskatās..

Par virsdrēbēm ir diskutabli, kas kuram ir labāks un siltāks, bet bez cepures gan uzskatu, ka nevienam nevar būt silti. Arī bez cimdiem.

Patīk īstā ziemā izskatīties silti un atbilstoši - un kad termometra stabiņs noslīdz zem -15 gradiem biezas drēbes, kažoki, pufaikas un biezie zābaki neizskatās neglīti vai tizli, bet tieši ļoti glīti un atbilstoši! Tāpa kā pludmalē karstumā ir piemērots bikini nevis džinsi vai garā vakarkleita (neskatoties uz to, ka dažam tas ir mīļākais apģerbs) arī ziemā jānēsā atbilstošas, siltas drēbes...

Devinu ziemā adītos siltos džemperus un džemperkleitas, biezos legingus un zeķubikses! Kad tad vēl tādu nēsāt? Patīk arī vasaras drēbes vasarā un starpsezonas apģērbs pavasarī/rudenī! Bet parasti tuvojoties ziemas sailgojos pēc siltām, biezām drēbēm!
20.02.2013 22:45 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Es arī šito nesaprotu. Labi pati neesmu nekāda ne pusaudze :D, nu varētu mani vel pieskaitīt pie pusaudzēm,bet es nespēju ģērbties tīīīīk pliki. Man salst! Protams,gribas ģerbties skaisti un stilīgi,bet ziemā pārāk salst,lai ar to modi aizrautos pārāk. Tieši tapec sevi izpaužu parējos gadalaikos :)
20.02.2013 22:50 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Agraak jau arii gribeejaas aaraa skriet pusplikai,labi ka ome neljaava un lika normaali apgjeerbties.
Vieniigais,es nekad nevelku cepuri,man vnk riebjas cepures. Shalli arii reti uzlieku. Bet meetelis supersiltais un zaabaki arii.
Man vakar te bija +9,es tik un taa meetelii,te uk siikaas skraidiija visas kaa viena-shortos (bez zekjubikseem),un maikaa! Kaajas un rokas vnk zilas,bet taam galvenais,ka baigi stiliigaas.
Vecaaki gan jau tik aiznjemti,ka pat neredz ka beerni iet aaraa "pliki",vot tas ir drausmiigi.
Gribeejaas pieiet un sadot pa ausiim. ;)
20.02.2013 22:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pirms dažām dienām redzēju meiteni minisvārkos, zābakos... un nekādu zeķubikšu, zeķu!!! Čau!
20.02.2013 23:01 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es teiktu, ka C variants :D

Es esmu salīga. Neatkarīgi no tā vai parvietojos ar mašīnu vai sabiedrisko .. Man ir ziemas mētelis un brienamie zābaki. Darbā es pārvelku kādas kurpes gribu un viss kārtībā. Principā jau pa ilgiem laikiem sāku just, ka jāiegādājas arī smuki ziemas zābaki uz mazu papēdi, bet līdz šim kkā iztiku ar rudens zābakiem pa retam ziemā. Uz teātri vai kkādā tādā gadījumā.
Nevaru iedomāties, kā ir sēdēt birojā visu dienu zābakos. ārprāts! Cepure, šalle, cimdi - obligāti. Un jaka/džemperis/mētelis pāri dibenam. Citādi jau visu ko var apsaldēt :D
20.02.2013 23:43 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es par variantu, ka nav naudas normaalaam virsdreebeem, un tad aizbildinaas ar tekstiem, ka plaanaas dreebees ir smukaak, kaut arii taa plaanaa aadas (paarsavaraa maaksliigas) jaka ir vieniigaa skaistaa virsdreebe, tad to arii velk...
ja ir normaals ziemas meetelis/jaka, tad nav jaatuntuljojas, apakshaa velc ko gribi, zhaketiites, svaarcijus, plaanaas zekjbikses...
aadas tipa jacinja salaa izskataas nudien nozheelojami, atsaldeeti visas noziimees. par laimi, negadaas redzeet biezhi taadus eksemplaarus.
Par uzskatu, ka visas ziemas dreebes ir negliitas - piem. es ilgu laiku uzskatiiju, ka plika izskatos daudz smukaak nekaa agjerbtaa, tad ko, man vajadzeeja staigaat plikai? vienkaarshi es nemaaceeju atbilstoshi gjeerbties.
21.02.2013 00:08 |

Reitings 173
Te vispār temperatūra neaiziet mīnusos, bet, ziniet, salstu tāpat. Un tas, vai man tek deguns/asaro acis nav atkarīgs no tā, vai mugurā mētelis un cepure vai īsā jaka. Nekādas cepures vai mēteļi nepasargā no aukstuma seju.
21.02.2013 00:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
es par variantu, ka nav naudas normaalaam virsdreebeem, un tad aizbildinaas ar tekstiem, ka plaanaas dreebees ir smukaak, kaut arii taa plaanaa aadas (paarsavaraa maaksliigas) jaka ir vieniigaa skaistaa virsdreebe, tad to arii velk...
ja ir normaals ziemas meetelis/jaka, tad nav jaatuntuljojas, apakshaa velc ko gribi, zhaketiites, svaarcijus, plaanaas zekjbikses...

+ Man ir ļoti silta ziemas jaka. Velku plānu,plānu džemperi, un ja bikses tad tikai kapzekes,zeķubiskes nevajag.Drausmīgi karsti. jebkuros mīnusos. Lidz ar to cenšios vairak staigat kajam, svaigs dzestrs ziemas gaiss ir super. Zābaki bez papēza , tie kuri iešanai ar kajam ar drausmigi silti, pat plānā kapzeķītē. Un cepuri ar velku, pilnigi vienalga ko doma citi. Galvemnais memingīti nedabūt.
21.02.2013 08:39 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es tieši tā izskatījos vakar, kā bildēs, kuras autore pievienoja:D:D:D Tikai apaviem brūna krāsa:D
Es ne vienu mirkli neesmu sasalusi vai apslimusi, jo ikdienā pārvietojos tikai ar mašīnu, savukārt, ja dodos pastaigās dabā, piemēram, brīvdienās uz Mežaparku, tad vienmēr saģērbjos ļoti silti:)
21.02.2013 08:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits