Jaunības maksimālisms.. Okej. :D
Es arī esmu viena no tām, kuras te aprunā par jaunības maksimālismu un staigāju ziemā ar zābakiem, kādus pašā sākumā ielika. Ne man salst savā mētelītī, ne man ledainas kājas tajos rudens zābaciņos. Pie valsts laikapstākļiem vispār gribas uzdot jautājumu, kas ir pareizais apģērbs šajā gadalaikā un kas nē? Kad nedēļu turās ap 0 un -2 grādiem, protams, ka nevilkšu biezos, siltos zābakus, kas paredzēti vismaz -15, lai kājas sutējas. Un pat ja jāiet vien 15 min uz kaut kurieni, karsti kājām ļoti. Arī legingos staigāju, nekādas vainas, tajos ir krietni siltāk kā džinsos! Kādreiz staigāju pufaikās un biezajās jakās, kopš pēdējo 2 gadu laikā esmu pārgājusi uz mētelīšiem, ziemā ir krietni siltāk. Viss atkarīgs no gaumes, stila un katra cilvēka kaprīzēm. Es nevaru visos apavu veikalos atrast kaut vienus garos zābakus, kuri man patiktu par normālu, vienas sezonas cenu, nekas cits kā potīšzābaki man neatliek un tie pat patīk rkietni vairāk kā garie. Un sastūķēt tos džinsus garajos zābakos arī mēdz būt nogurdinoši.