hahaha ;D

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
Pirms kāda mēneša izlasīju ,ka ''Dzintars" matu šampūns un balzāms esot baigi labs ,ka smuki mati utt, tad nu nomainiju savu labo šampunu un balzāmu pret ''Dzintars'' , pašai īpaši nepatika jo nesmaržoja un tāds sūdiņš likās, bet apkārtējie nepārtraukti izteica komplimentus cik man spīdīgi, vijīgi mati utt.. Es tik visiem saku ,ka vaig pirkt ''Dzintars'' šampūnu un matu balzāmu..
un tātad par ko stāsts- Ilgus gadus neredzētā vecākā māsa atbrauca ciemos un šorīt ejot dušā prasija ar ko var izmazgāt matus, teicu lai ņem to šampūnu un matu balzāmu, šī pec kāda laika kliedz ,ka te neesot matu balzāms, es saku ,ka ir tas ''Dzintars'' viņa saka ''nē, te ir tikai ''Dzintars'' ķermeņa balzāms:D Nu beigās sanāca ,ka es aiz savas neuzmanības mēnesi smērēju matos nevis matu balzāmu ,bet ķermeņa balzāmu :D Pilnīgi vienādas pudelītes , tikai viens vārds atšķiras :D Tizlenēē :D Bet ja gribas spīdīgus matus ar ''Dzintars'' 'ķermeņa balzāmu to var dabūt gatavu :D
20.02.2013 13:02 |

Reitings 175
Reģ: 16.10.2012
pozitiva diskusija :) ta sasmejos
20.02.2013 18:50 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Mans draugs reizi gnadrīz iztīrija zobus ar sejas krēmu :D Labi, ka laicīgi bija attapies :D

Un labu laiku bija lietojis manu intīmo želeju gan kā dušas želeju, gan kā šampūnu - vienreiz netīšām ieminējās un bija ļoti pārsteigts par to, ka aizšāvis garām, jo esot bijis baigi labi :D
20.02.2013 19:21 |

Reitings 298
Reģ: 15.11.2009
es biju pie màsas ciemos un gaju dusha. mazgaju matus,jutu tada specifiska smarzha. izradas tas bijaa kakju shampuns (pret ercem,blusam utt) smirdeja nenormali. un es nevareju saprast,kapec kaku shampuns jatur dushas kabine... bet par laimi mati neizkrita.
20.02.2013 19:23 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Vienreiz Stokmanī Trāko dienu ietvaros nopirku matu laku ar netīcamu spīdumu (ka bija rakstīts latviešu tulkojumā). No rīta uz izmazgātiem matiem saspreju šo laku.. Nu ko es varu teikt - mati tiešam bija spīdīgi. Jo tas bija līdzeklis matu spīdumam uz eļļas bāzes (un laku es lietoju nevis bišķiņ, bet tā pamatīgi). Angļu aprakstā par to, ka tā ir matu laka - neviena vārda.
Biju ļoti nikna, jo ar tādiem taukainiem matiem bija jāstrāda diennaks.

Gribētu es redzēt šo cilvēku, kurš tulkoja to visu...
20.02.2013 19:29 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Draugs vienreiz zobus izmazgāja ar kaut kādu smēri pret locītavu sāpēm, labi, ka bija dabīga. 'Tā kā viņa mātei vienmēr dīvainas zobu pastas, tad šis pat nebija pamanījis, ka tā nav zobu pasta. :D
20.02.2013 20:39 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Nu man nav gadijies sajaukt nekad :D Bet esmu dzirdejusi , ka ja izmazga ar dushas zeleju matus ir tiesham labaaks efekts, bet paskat paty :) - tu izmantoji tik ilgi kermena kremu, tad jau laikam ir efekts, ja daudzi teica ka ir ok, tikai nevar jau zinat kaa tas ietekme matus, bet nu musu laikos :D IR OK! :)
20.02.2013 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits