līdz šim vēl neesmu redzējusi īstu sievieti, kam piestāvētu.Visas izskatās pēc meitenītēm, kuras uzvilkušas mammas svārkus. Nu, bet es ticu,ka ir kāds knifs kā to labot, kaut vai kā citas minēja - high heels
AURA, nu noteikti tirgū un pludmalē vajag vilkt augstpapēdenes, nē?
Uzskatu, ka piestāv. Bet ar augumu te gan nav nekāda sakara - arī garām meitenēm var izskatīties drausmīgi, tāpat arī īsām. Viss ir atkarīgs no kopskata in general
Paga paga, bildē nav gluži garie svārki. Tie ir priekšpusē īsi, kas ideāli izceļ mazāko defektu. Nedod dievs, nedaudz šķibas kājas, tad tādos svārkos tie izskatīsies dubultnesmuki.
Bet parastie garie svārki manuprāt izskatās labi dažāda garuma meitenēm. Īsā auguma meitenēm labi izskatītos garie svārki ar augsto jostasvietu, tā kā meitenei bildē ar hm maisu.
Jā, es arī esmu apmēram 158 gara, bet nu domāju, ka ja esi slaida, tad piestāv. Nicola Richie ir 155 gara un viņai labi izskatās.
Domāju, ja arī kāda 180 gara apaļa meitene uzvilktu garus svārkus izskatītos kā muciņa.
Respektīci viss ir atkarīgs no tā vai esi slaida vai nē. To izlem pati. ;)
jau gribeeju komenteet, ka maxi svaarku (ne)piestaaveeshana nav atkariiga no auguma garuma, bet tad man ielaadeejaas bildes. tie nav garie svaarki, prieksh shiem jaabuut skaistaam kaajaam.un shis modelis ir pagaajusho gadu mode.
Bet tie bildē taču nav garie svārki,mtie ir saucamie "waterfall",t.i.priekša īsa, aizmugure gara. Un neesmu redzējusi nevienu meiteni, kurai šie svārki izskatās skaisti. Manuprāt, kā saplīsusi lupata.
Protams ,ka piestāv. Augšā uzvel krekliņu līdzīgā krāsa ka svārki un tas radīs ilūziju, ka esi nedaudz garāka. Ja liksi jostiņu šī garuma ilūzija nebūs tik izteikta jo ķermeni itkā sadala divās daļās.