Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ārējais vai iekšējais?

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Kas jums ir svarīgāks pretējā dzimumā? Teiksim - sadalot procentuāli? Man (par lielu traucēkli) 70% ārējais un 30% iekšējais. Un neko tur sev nevaru padarīt. Lai kā arī vēlētos...
19.02.2013 15:23 |

Reitings 10
Reģ: 06.02.2013
Taapeec izveelos komplektu dveesele + aciim tiikams paskatas, jo to varu atljauties. Un domaaju, ka tu arii pati neatteiktos no abu salikuma.

Tāpēc jau liku trūkumus pēdiņās - kas Tev šķiet dotums, kādam čalim varētu likties mīnuss :) Vērtēšana pēc ārējā izskata ir subjektīva, jo cilvēkiem ir dažādas gaumes. Par saviem dotumiem arī nevaru sūdzēties, bet zinu, ka kādam noteikti likšos neglīta. Tā vienkārši ir. Iekšējā-ārējā salikums man tagad jau ir pie sāniem, bet ne jau izskata dēļ sāku ar viņu satikties.
20.02.2013 16:07 |

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Nedaudz offtopic.
Ar vienu vīrieti bija tāda pavisam atklāta saruna. Vīrietis bija mazs augumā, neliels alus vēders, brilles, neglītu deguna formu, respektīvi, fiziski atbaidošs un absolūti neiekārojams, taču gudrs inteliģents un mērķtiecīgs.
Viņš to lieliski apzinājās, teica - tādu mani daba ir izveidojusi,jādzīvo ar to,kas ir.
Toreiz viņš saprata,ka vienīgais veids būt iekārojamam sieviešu acīs ir kļūt bagātam.
Ticiet vai ne, bet pēc gada viņam bija savs uzņēmums, labs auto un dzīvoklis,protams, arī sievietes sāka parādīties viena pēc otras.
Secinājums, dažos gadījumos sazīmējas šāds vienādojums:
Inteliģence + stils + nauda - izskats = iekārojams vīrietis

Viņš vēl teica, ka sieviešu atraidījumi viņam bija milzīgs stimuls iet , darīt un pelnīt, paralēli sevi pilnveidojot.
20.02.2013 17:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es veel iedomaajos par to izskatu...mana pirmaa miilestiiba bija tik smuks puisis savos 20,bet tagad skatos-alus veederins,matu nav uz galvas...miils jau taapat,bet tik speeciigi mainiijies:D
Ko juus dariisiet ar saviem viiriesiem ,kad tie izmainiisies,viss iespeejams uz slikto pusi,metiisiet prom?Izskats ir mainiigs-neviens nestaav uz vietas...
20.02.2013 17:59 |

Reitings 10
Reģ: 06.02.2013
Emmanuelle +1

Mūža garumā ar cilvēku var daudz kas notikt..arī par invalīdu var palikt. Tāpēc iekšējā pasaule tomēr ir svarīgāka :)
20.02.2013 18:58 |

Reitings 8
Reģ: 10.02.2013
Sievietes ar gadiem paliek vecākas, bet vīrieši bagātāki ;)
20.02.2013 20:51 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
tā kā pati sevi uzskatu par " tīri cērtamu eglīti" svarīgs ir no paša sākuma ārējais. Pēc tam sākas iekšējais kontakts - Tu dzirdi viņa domu gājienu, uzskatus, un ja tie sakrīt ar manējiem tad viss o.k.
20.02.2013 21:12 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Pirmais iespaids, protams arejais, bet pec tam, ja tur izradas tuksa burka :D, tad tam arejam vairs nav noziimes :)
20.02.2013 21:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ko juus dariisiet ar saviem viiriesiem ,kad tie izmainiisies,viss iespeejams uz slikto pusi,metiisiet prom?Izskats ir mainiigs-neviens nestaav uz vietas...

Patiikama izskata cilveeks buus patiikams arii vecumaa un ratinjkreeslaa. Izveeleeties mazus, pumpainus, pusaklus plikpaurus no briiva praata tikai deelj vinju personiibas, ir pretdabiigi un lielaakoties taadi gadiijumi notiek, ja sieviete citu neko nevar dabuut vai vinja iekaaro tikai naudu. Kaapeec mums pievelk tie simetriskie un simpaatiskie? Taapeec, ka veseliiga izskata,jauns viirietis dos arii veseliigus peecnaaceejus.
Un tiem nesimpaatiskajiem buutiibaa nekas cits arii neatliek, kaa kjuut par ieksheeji briiniskiigiem (lielaakoties daudzi tikai izliekaas, ka ir balti un puukaini) vai ljoti bagaatiem, ja vinji veelaas simpaatisku sievieti sev pie saaniem. Gliitajiem un normaalajiem taadas vajadziibas nav, vinji var atljauties buut taadi, kaadi ir patiesiibaa, jo vinjiem nekas nav jaakompensee.
Un es uzsveershu veelreiz - es nekad neesmu fanojusi par smukpuisiishiem, bet man ir svariigi, lai buutu normaala paskata un manaas aciis pievilciigs.
20.02.2013 23:54 |

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Krista, pilnīgi Tev piekŗitu. Tā arī ir.
21.02.2013 08:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits