Ārējais vai iekšējais?

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Kas jums ir svarīgāks pretējā dzimumā? Teiksim - sadalot procentuāli? Man (par lielu traucēkli) 70% ārējais un 30% iekšējais. Un neko tur sev nevaru padarīt. Lai kā arī vēlētos...
19.02.2013 15:23 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Ārējais ir svarīgs ja sanāk iepazīties ar cilvēku, par kuru neko nezinu.
Bet ja zinu, tad tik ļoti vairs nemanu ārēju, tākā tie procenti kāpelē turp atpakaļ.
19.02.2013 21:07 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Games ir atskirigas, kurs vienai liksies glits, otrai varbut liksies neglitenis.

Es tikai izeju uz sirdi! Jutu, ja mani velk pie ta cilveka, tad velk. Un man ir vienalga viss- izskats, raksturs utt.
19.02.2013 21:11 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
ja pirmo reizi satiek cilvēku, tad jau galvenais ir ārējais izskats, bet pēc tam iepazīstot cilvēku un viņa raksturu, var pierast pie izskata, iekšējais skaistums paliek daudz vērtīgāks.
19.02.2013 21:14 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Loģiski, ka vizuālais tēls spēlē lielu lomu, augums, apģērbs, mati, vaibsti, smaids, stāja, acis, tas taču ir pirmais, kas piesaista uzmanīju (ja nu vienīgi nejauši nenoklausies sarunu un nesamīlies intelektā), savi 100% pirmajam piespaida, kad atver muti, tad vēl balss, intonācija, smiekli, un ,protams, saturs. Vizuālais kā minimums 60% ,manuprāt.
19.02.2013 21:15 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es patiesiibaa juutos paarsteigta, cik daudzaam no shiis diskusijas aareejais izskats ir svariigaaks par ieksheejo buutiibu.. Manupraat, pirmkaart, tas ir sekli un, otrkaart, ljoti daudzi cilveeki gaida princhus (princeses), bet pashi diemzheel ne tuvu neatbilst tam teelam, ar ko shis princis gribeetu buut.

Man pavisam noteikti dominee ieksheejaa pasaule. Protams, lai es vispaar gribeetu iepaziities un uzsaakt attieciibas, vinjam buutu jaabuut koptam, bet tieshi skaistumu es neveerteetu kaa to, kas man liek izshkjirties par labu konkreetam puisim. Bez kam izpratne par skaisto atshkjiras un kad rodas juutas pret otru, tad, manupraat, otrs arii saak shkjist skaistaaks.
19.02.2013 21:19 |

10 gadi
Reitings 5929
50:50 :) Esmu centusies sevi muļķot un dot izskatam mazāk, bet... nē, 50:50 :D
19.02.2013 21:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pievakare - cilveeki atskiraas. Tas, ka esmu vizuaalaa tipa cilveeks un pasauli uztveru ar aciim, nepadara mani uzreiz par seklu. Ja cilveeks man iisti fiziski nepatiik vai liekaas kaut kas vinja izskataa ljoti nepievilciigs, es nespeeju sevi piespiest taadam cilveekam pieskarties, lai cik liela dveeselju radnieciiba muusu starpaa nepastaaveetu. Man patiik miileeties gaismaa un negribu vilkt viirietim miskastes maisinju galvaa tikai taapeec vien, lai man gribeeshana nepaariet, uz vinju skatoties.
19.02.2013 21:32 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pirmo reizi satiekot vīrieti pirmais kas iekrīt acīs ir izskats, kopskats un apkārtskats :)

Ja sākot runāt saproti, ka viņš ir neinteresants, runā stulbības, daudz lamājas tad saproti, ka ar izskatu ir par maz, vienkārši saproti, ka nesaista.
Bet ja runājot saproti, ka viņš ir acīmtredzami izglītots, nelieto lamu vārdus katra teikuma gala( es to vnk neciešu), ar viņu var parunāt par ko vairāk kā tikai mašīnām, hokeju un nākamo ēdienreizi tad simpātiska fasāde ir foršs bonusiņš :)
19.02.2013 21:32 |

10 gadi
Reitings 5929
Jā, starp citu, mums tieši psiholoģijā daudz par to ir stāstīts, ka cilvēki vienkārši pēc būtības var būt ārišķīgāki un mazāk ārišķīgi atkarībā no tā, vai viņiem izteiktākā uztvere ir ar 1)redzi 2) dzirdi 3) tausti. Pirmajiem cilvēkiem daudz svarīgāk ir redzēt estētisku skatu sev blakus un apkārt, tādi cilvēki daudz labprātāk pucējas stundām ilgi un tml. Savukārt, piemēram, 3. tipa cilvēkiem patīk un viņi izjūt nepieciešamību runājot pieskarties un grābstīties... :D
19.02.2013 21:34 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Tām, kam izskats ir nu bezgala svarīgs - jūs tiešām būtu kopā ar kādu, kurš ir pilnīgs kretīns, muļķis un jums nav nekāda klikšķa tikai aiz ''ahh, nu bet kāds viņš smukiņš?''. Visiem taču skaidrs, ka pirmais, ko ievēro, ir izskats, bet tur tas arī tad paliek. Ja nav fiziskās iekāres, tad būs grūti būt intīmam, bet pēc vizuālā seko klikšķis, connections, cilvēka raksturs un viss pārējais. Un, man jau šķiet, tie taču tomēr tie izšķirošie faktori tāpēc bez viņiem nu nekur.
Arī pēc izskata es varētu 3 kategorijās iedalīt to, ķa redzu puišus:
1) Damn, kāds kumosiņš. Nenomierināšos, kamēr nenogāršošu.
2) Ir labi, bet tādu ir daudz.
3) Izsauc acu asiņošanu (pārspīlēti, protams).
Un, godīgi sakot, parasti visvairāk iepatīkas otrie, jo, ja sākuma, lai arī šķiet simpātiski, uguntiņu krūtīs neaizsvila, tad iepazīstot tas mainās. Znaīt izskats paliek sekundārs, jo paķēra jau ar raksturu.

Labi, manai spriedelēšanai te droši vien nav nekādas jēgas :D Vienkārši mani arī pārsteidz, ka tik daudzas kategoriski pat uz 80% parakstās par izskatu. Bet nu varbūt es nesaprotu, ko ar to domā.
19.02.2013 21:35 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Krista, skaidrs. :) Nu personiigi es to laikam nespeeju saprast, jo nevaru iedomaaties situaaciju, kur kaads cilveeks par 100% patiik ieksheeji un aareeji nepatiik tik ljoti, ka miskastes maisinju jaaliek galvaa. Manupraat, ja kaads patiik ieksheeji, tad arii uzreiz vinja aariene liekas patiikama, liekas, ka pie vinja velk, liekas, ka ir kaut kaads iipashs starojums. Tas viss, protams, ir pie nosaciijuma, ja cilveeks ieveero higieenu utt. (jo tas ir tikai pashsaprotami), nevis kaa tajaa bildiitee diskusijas pirmajaas lapaas.
19.02.2013 21:38 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Beibe.Marta, es arī kūstu no geralda. pirmo reizi ieraudzīju un iemīlējos, kad man bija 14. :D
19.02.2013 21:39 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Tām, kam izskats ir nu bezgala svarīgs - jūs tiešām būtu kopā ar kādu, kurš ir pilnīgs kretīns, muļķis un jums nav nekāda klikšķa tikai aiz ''ahh, nu bet kāds viņš smukiņš?''.

Izlasot šo, nezinu kāpēc prātā ieleca doma, ka varbūt tieši tāpēc daudzām "neiet" attiecībās.
19.02.2013 21:40 |

Reitings 2739
parait

interesanti :) es arī kaut ko tādu atminos, bet īstenībā labprāt palasītu sīkāk. Es skaidri zinu, ka esmu audiāls cilvēks. Tu varbūt kādu linkuci varētu iemest par šo tēmu? Vai kā lai googlei jautā?
19.02.2013 21:41 |

Reitings 9169
Pievakare - man ir divi viirieshu kaartas draugi, viens turklaat no beerniibas laikiem. Kaa cilveeki fantastiski, es vinju klaatbuutnee juutos ljoti labi, par negliitiem vinjus nenosauktu nekaadaa gadiijumaa, bet doma par fiziskaam attieciibaam ar vinjiem man liekaas pretiiga. Tas arii ir iemesls,kaapeec man ir viegli dibinaat draudziibu ar viirieshiem, kuri man aareeji nepatiik, jo pat iepaziistot tuvaak, ir 0 iespeeja, ka iemiileeshos vai radiisies fiziskaa pievilkshanaas.
19.02.2013 21:45 |

10 gadi
Reitings 5929
Vesta, negribu samelot, bet, manuprāt, to visu zinātni kā tādu sauc par NLP (neuro-linguistic programming) :) Pati esmu ieinteresēta šajā, neesmu tikai vēl tam pieķērusies klāt. Ja atradīšu ko interesantu, varu iemest Tev linku kaut kad :) ar NLP var arī bieži izsekot,kad cilvēks melo, kad atceras un kad fantazē... veicām eksperimentus ar kursabiedriem, ne reizi šī metode nepievīla :D
19.02.2013 21:45 |

Reitings 2739
O, iegūgļošu, paldies.
Tu psiholoģiju studē?
19.02.2013 21:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pievakare
Es patiesiibaa juutos paarsteigta, cik daudzaam no shiis diskusijas aareejais izskats ir svariigaaks par ieksheejo buutiibu.. Manupraat, pirmkaart, tas ir sekli un, otrkaart, ljoti daudzi cilveeki gaida princhus (princeses), bet pashi diemzheel ne tuvu neatbilst tam teelam, ar ko shis princis gribeetu buut.

Nu tāpēc jau te ir šajā forumā ir daudz vientuļas vai nelaimīgas dāmas, kas meklē modeļus ar daudz naudu. Latvijā nemaz tik daudz tādu nav- visām nepietiek, tāpēc dāmas ik pa laikam uzcep diskusiju par to, kur iepazīties. Neies taču ar kaut ko mazāku samierināties, gluži kā Loreal reklāmā saka: "Jo tu esi tā vērta" :)
Pirms meklēt ideālu princi, jāpaskatās spogulī, vai pašas esat kaut uz pusi tik perfektas, kā gribat vīrieti. Vīrieši arī grib sev modeles, kam kājas no padusēm aug un seja kā porcelāna lellēm.
19.02.2013 21:52 |

Reitings 9169
Tām, kam izskats ir nu bezgala svarīgs - jūs tiešām būtu kopā ar kādu, kurš ir pilnīgs kretīns, muļķis un jums nav nekāda klikšķa tikai aiz ''ahh, nu bet kāds viņš smukiņš?''.

Nee. Attieciibas keksha peec neinteresee. Vizuaali pievilciigo viirieti es turpinu skatiit taalaak un peetiit peec tam vinja raksturu, kas ir ljoti svariigi, lai tiktu taalaak par paaris randinjiem, bet vizuaali nepievilciigajam iedoshu momentaa kurviiti un lieki laiku neteereeshu.
19.02.2013 21:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits