Ko jūs domājat par šo?

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Tik interesanti, ka meitenes bēg prom no puišiem, kuri mēģina viņas darīt laimīgas, bet skrien pakaļ un cīnās par to, kurš liek viņai raudāt!
19.02.2013 14:44 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Noslēpumainā Tā jau ir,bet redz,ka ir arī tādi,kas man sajauc galvu! Un ja tas ir tikai vienpusēji,tad dirsā ir :D Paldies dievam nu es esmu gudrāka :)

Dumpiniece! Paldies dievam man tas nevilkās gadiem :)
19.02.2013 15:07 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ok īstenībā šis tāds vienīgais gadījumus bija par kuru tiešām es uz sevi dusmojos katru dienu :D bet āāāā.....man jau draudzenes prasīja,kā es neesmu sajukusi prātā :D
19.02.2013 15:09 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Skriet pakaļ es nevienam neskrienu, bet taisnība tā ir, ka parasti vajag tieši to, kurš sāpina visvairāk. Bet loģika jau tur ir, jo sāpināt jau var tikai tas, ko mīli.
Tie, kas man uzbāžas ar savu vēlmi darīt mani laimīgu, parasti ir pārāk neinteresanti, garlaicīgi un paredzami un tāds gribot negribot mani laimīgu nekad nepadarīs.
19.02.2013 15:14 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Nu jā, tā ir un būs. Līdzīgi kā vīrietis vēlas iekarot, sieviete grib iegūt visu to labāko. Mani arī drīzāk atbaida vīrieši, kas dzenas pakaļ. Sajūta tāda, ka tikai pasaki viņam jā, un visa dzīve sakārtosies pa pārredzamiem plauktiņiem. Neinteresanti. Tāpēc jau vajag tos vīriešus, kas ne īpaši izrāda interesi - tiem ir tāda kā noslēpumainības aura, kuru vajag atklāt! Nu, vismaz man tā ir. :)
19.02.2013 15:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, daļa meiteņu ir ideālistes.. viņas grib pašu pilnību! Nederēs labais puisis, kurš Tevi īsti nesaista. Vajag to ''bad boy'', kurš pret būs Tevi ir mīļš un labs! Un ko darīt, ja viņš tāds nav, sāpina? Tu mēģini viņu pārveidot, ceri, ka viņš mainīsies un kļūs jauks!

Problēma nav tik daudz tajā, ka nenovērtējam labos puišus, bet gan augstākās prasībās pret cilvēkiem. Tā kā mr. ideālo atrast ir grūti, gribas viņus pārtaisīt. Savukārt viņu intereses ir citādas.. :)
19.02.2013 15:27 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Par mani patiesa ir taa dalja,ka beegu no tiem,kas mani dariija laimiigu,jo nebija iisto juutu.
Tachu neskrienu nevienam pakalj. Taadiem,kas zinu,ka saapinaas vai necieniis utt,nekad neskrietu pakalj.
:)
19.02.2013 15:30 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Draudzene ir kopā ar čali jau 6gadus, bet viņš regulāri viņu apvaino visos iespējamajos veidos - sauka par m***,saka, ka viņa ar visiem iespējamajiem čaļiem ir gulējusi, pats krāpj viņu, izmanto to ,ka viņas vecāki ir bagāti.., bet viņa tā pat ir ar viņu kopā. Cik reizes ar pārejam meitenēm neesam viņai skalojušas smadzenes - nekas nepalīdz, tā pat ir kopā.
19.02.2013 15:36 |

Reitings 8272
ne tikai vīriešiem ir mednieka princips, bet arī sievietēm. labi, neesmu skrējusi gluži pakaļ, bet ja vīrietis tev gluži guļ pie kājām un laiza kājas, tas arī nav patīkami.
19.02.2013 15:57 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Tieši šo daļu es nesaprotu sievietēs.

Ja dara pāri - ejiet prom. Jāļauj ir vecām emocijām nomirt, tas ir sāpīgi, tas ir smagi, bet tas ir tikai, lai pašām Jums būtu labāk. šie ir tie gadījumi, kad prātam ir jābūt spēcīgākam par sirdi ;)
Sirds ir varena, bet prāts vienmēr spēs parādīt ceļu, kuram pēc laika arī sirds sekos.

(vīriešiem ir ļoti līdzīgi - mēs arī mēdzam dzīties, kā mazi šuneļi pēc sievietes, kurai tu neesi vajadzīgs)
Bet vismaz es esmu iemācījies strādāt ar sevi un saprast, ko es vēlos dzīvē, lai vairs neiekristu bedrē, no kuras īsti ceļa arā nav. Kur sieviete tevi tikai izmantos, kā balstu brīžos, ka viņai vairs neviena nav, vai kā ieroci pret kādu. (oj kā man patīk šis sieviešu tips - jo tad jūtos viņai patiesi vajadzīgs un novērtēts) :D

Bet jums - parunājieties ar sevi meitenes mīļās:
1.Kāda ir jūsu misija dzīvē? (būt par māti - ne tā?)
2. Vai Jūs varētu iedomāties bērnu tādās attiecībās?
3. Vai nevēlaties tomēr drošību un justies mīlētas?
4. Un vai tiešām cilvēkiem, kuriem Jūs esat svarīgas un mīļas ( vecāki, draugi) jūs vēlaties darīt pāri? Jo viņiem kā likums ir ļoti sāpīgi noskatīties uz Jūsu ciešanām.
19.02.2013 15:58 |

Reitings 8272
surli_murli- un nepalīdzēs nekas, kamēr piemēram, viņas vecākiem nebūs bankrots vai tas džeks neatradīs bagātāku veceni. es ar savu draugu un vēl pāris cilvēkiem arī vienai labai draudzenei skalojām smadzenes- šķiet vnk, ka šī smadzeņu daļa, lai viņa man piedod, pašlaik viņai nestrādā. jo viņa neredz, ka džeks tikai dzīvo uz viņas rēķina un kāš naudu, tai pat laikā pats pat nestrādā. skumji, bet viņa domā, ka tas ir tikai tā pagaidām, ka viņš cenšās, ka meklē. nezinu, kā lai šādiem cilvēkiem palīdz, it sevišķi,ja tā ir draudzene.
19.02.2013 16:01 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Es pusgadu sev nevaru piedot,ka tā esmu rīkojusies...:(

Šodien man bijušo draugu būtu palikuši 3 gadi,bet tagad nekā!
19.02.2013 16:03 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ko jūs domājat par šo?

Neko par to nedomāju. Mazāk domāt vajag par kaut kādām abstraktām lietām, vairāk darīt. Dzīvi nav iespējams uzrakstīt.
19.02.2013 16:05 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Apgalvojuma pirmā daļa man ir ļoti raksturīgs, ir bijuši vienkārši lieliski puiši( ar kuriem ikviena būtu laimīga) un visiem ir pateikts nē, savukārt pašu saista sliktie tipāži.
laikam man ir neapzināta(vai vēl trakāk-tagad jau, iespējams, apzināta) tieksme uz mazohismu, patīk ciest.
19.02.2013 16:06 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nekad neesmu tā darījusi.
19.02.2013 16:31 |

Reitings 28
Reģ: 19.02.2013
Vajag to, ko nevar dabūt. Tie, kas dara laimīgu ir jau dabūti.
19.02.2013 18:19 |

Reitings 59
Reģ: 15.05.2012
Jā! Man arī tas pats!
Šobrīd, patiesībā, varu izbaudīt kā tas ir. Man patīk viens puisis, domāju, ka arī es viņam patiku, bet manas nopietnās attieksmes dēļ, ka attiecības uztveru nopietni - puisis aizbēga.
Otrs puisis būtu gatavs nēsāt uz rokām, bet... man viņš nesimpatizē. Un to nevar saukt par bēgšanu no tā lai kļūtu laimīga, jo laimīga varu būt tad, kad mani nevis nēsā uz rokām un nolasa no acīm visas manas vēlēšanās, bet, ka es varu pieglausties un justies mīlama no mīļotā cilvēka. Kad ir abpusējas simpātijas.
19.02.2013 19:56 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Šī ir jaunu un nepieredzējušu cilvēku problēma. Vienkārši cilvēks vēl nav izaudzis no bērna par pieaugušo un nav īsti mīlējis .. es to salīdzinu ar maza bērna nokrišanu uz grīdas saldumu nodaļā un skaļu bļaušanu pa veikalu kamēr mamma nenopērk viņa kāroto bombonku ..

Cilvēks vēl nav iemācījies cienīt otra cilvēka izvēli un nespēj likt cita intereses pirms savām .. jo ko tad galu galā mīlestība nozīmē? Spēja likt otra intereses pirms savējām .. Un ja šis, mūsu kārotais, cilvēks nevēlas būt kopā ar mums, tad jāciena viņa izvēle, kaut arī pašiem būs neticami sāpīgi ..

Pašam ir pieredze ar pakaļ skriešanu sievietei un vairs es to nedarīšu. Un ne tāpēc, ka pašapziņa vai pašcieņa neatļauj, bet gan tāpēc, ka dzīve izmācījusi, ka nav iespējams noturēt cilvēku, kas nevēlas būt kopā ar mani. Tāpēc jārūpējas par attiecībām to laikā nevis jācenšas kaut ko saglābt, kad jau ir par vēlu ..
20.02.2013 10:16 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
^^ lūk .. zelta vārdi :)
20.02.2013 10:18 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
^^ < ------- Es domāju ko lai saka, un Tu pateici ko līdzīgu manām domām.

Tās kas kaut ko tādu raksta vienkārši nav vēl izaugušas.
Mazi bērni. Un viss. Diskusija ar to beidzas ne?

A ko man tagad darīt? Palielīties mazo meiteņu sākumskolā, ka esmu noturējusi sev "slikto" puisi? Un jā - viņš tiešām ir slikts pēc visiem parametriem kā te mazās meitenītes rakstīja kādā diskusijā, gan babņiks, gan ar motociklu.

Vnk riebjās visas šitās te stulbās tēlošanas un stereotipiskās domāšanas, vnk vēmiens nāk no tā visa! Izaudziet lūdzu!
21.02.2013 01:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits