Jackie, Queen, man atliek tikai nobrīnīties par jūsu spēju būt tik bezkaunīgām un neredzēt baļķi savā acī - knapi skolu pabeigušas, neko vēl nesasniegušas, nepieredzejušas padsmitnieces te vēl kaut ko sprēgās. Paskatieties uz sevi sākumā! Jackie, tas sevišķi uz tevi attiecas, tu gana daudz par sevi pastāstīji forumā ne no tās labākās puses...
Ja par gudrām un inteliģentām jūs uzskatiet tās, kuras diskusijas diendienā piemētā ar lamuvārdiem, vulgāriem attēliem, stāsta par sevi necilas lietas, tad kārtējo reizi pārliecinos, kāds līmenis jums ir. Man ir žēl, ka jūs neredzējāt neko labāku, ka jums nav ar ko salīdzināt.
Tāds tādu aizstāv, tāds tādam arī ir etalons. Un mani neizbrīna, ka tieši šādas ir klubu tīkotājas.
Daļu varbūt vecums apskaidros, daļu iespējams karjera, bet daļa paliks tajā pašā līmenī, kādā ir tagad.
Bet nu ko es jums to rakstu - tāpat nesapratīsiet. Pareizi vien darīju tajā Klubu diskusijā, kur neatbildēju nevienai no jums... tādas pērles nāk laukā... drausmas. Atliek vien ignorēt tālāk, lai kādas samazgas jūs arī nerakstītu. Kā jau teicu - jūs pašas parādiet savu līmeni...