nu, a, ko Tu gribi no daudzdzīvokļu mājas? :D Pa nakti vari likt ausu aizbāžņus, varbūt palīdzēs, bet pārējā laikā neko Tu viņiem neizdarīsi. Zinu, jo mana apakšējā kaimiņiene vienu brīdi bija pārliecināta, ka ar iesniegumu policijai, n-tajiem policijas izsaukumiem u.tml. mums baigi ieriebs (jāpiebilst gan, ka viņa tiešām nav īsti vesela prātā, neuzvedamies te tik skaļi). Pēdējo reizi policija pat neuznāca pie mums augšā :D
Nu, nav Tev īsti variantu..vai nu jāmeklē cits dzīvoklis, ar citiem kaimiņiem, kam savas dīvainības vai jāatrod iespēja dzīvot privātmājā, vai jāņem to visu vieglāk. Es pagaidām tīri labi iztieku ar 3. variantu. Un, jā, es zinu, kā ir, ja maz bērns (vēl pietam dvīnītes) 2:00 katru nakti sāk raudāt, ja pensionāre par savu rīta rituālu izdomā 6:30 darba dienās klabināties pa istabu ar papēžiem, ja kaimiņi savu modinātāju ap ~6:00 ar supervibro zvanu liek uz grīdas un ilgi, ilgi neizslēdz (nu, tā, ka es jau sen būtu paspējusi uziet augšā izslēgt, kamēr viņiem vēl zvana), ja apakšējā kaimiņiene kopš brīža, kad pamostās līdz brīdim, kad iziet no mājas, pastāvīgi dauza savus griestus, durvis, radiatorus, ja blakus ir pavisam niķīgs mazmaziņais, kas brīvdienās parāda raksturiņu. Neskatoties uz to es kaut kā par to īsti nestresoju, jā, esmu piefiksējusi tās izdarības, bet es daru savas lietas un nedomāju par to īsti, atriebties ar k kādiem koncertiem arī nevienam netaisos.