Ko darīt ar skaļiem kaimiņiem?

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Tām, kuram ir bērni - vai tiešām, normāli paskraidot, apakšējie dzird to? nezinu, cik te biezas sienas un varbūt vienkārši esam "jutīgi", bet katru dienu viņi sit kājas, skaida, kaut ko pārgrūzta, met zemē, ka tiešām nevar pagulēt nevienu stundiņu agru vakarā vai no rīta. Varbūt tā ir ikdiena visām ģimenēm un tiki mēs no Marsa? Loģiski, ka ja nav 23:00, policiju saukt nevar, bet nu tie cilvēki (agresīvi, krievu tautības) ir traucējoši skaļi.
Citas reizes lamajās, bļaustās, sīkais kliedz, it kā viņu sistu nost (tā bija vienreiz pašā sakumā), citās reizēs izklausījās pēc spītēšanās, ka kaut ko neļauj un tad dabūjis pa duspi, tādēļ arī neesam saukuši policiju (reizes divas nedēļā tā gadās bērna raudāšana, bet kadas 5-10 minūtes, kaimiņi lamājas katru otro dienu) Tikko draugs uzgāja augšā un dusmīgā tonī palūdza klusāk, šī kko sāka par policiju muldēt.
Jāpiebilst, ak sīkajam 5 gadi un šajā džīvoklī 5 gadus neviens nedzīvoja, tas nozīmē, ka arī bērnam nav mācīta klusa uzvešanās
16.02.2013 18:57 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un Tu pati esi jaukusies ?Policija,bāriņtiesa,saruna ar vecākiem,žurnālisti? NE NEESI...ta ka nepārmet citiem.
16.02.2013 20:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S.Man kaiminies pārsvarā ir pensionari, pat muzku klausos uz austinām lai netraucētu.Taču pretī sanemu super attieksmi,ja vajadzetu jebko varetu palugt izdarit. Mums super māja, bet mēs paši tādu radijām.
16.02.2013 20:18 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Maniem kaimiņiem ir šausmīgs sīcis, kas auro reguāri, arī 3.00. naktī un arī 1. janvārī 8.00. no rīta. Tā kā bērnu radītās skaņas nav troksnis, par kuru var sūdzēties, es vienkārši, katru darba dienas rītu ap 7.00. kaimiņus iepriecinu ar savu rīta mūziku pilnā skaļumā. Tā viņiem mana atriebība :D
16.02.2013 20:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pirmaam kaartaam, pat humanitaarajaas zemees kaa Kanaada ir atljauts beernam vecumaa no 2 - 12 gadiem atljaut uzshaut pa dupsi ar atveertu plaukstu, neatstaajot nospiedumus, ja beerns galiigi neklausa, aardaas, ignoree vecaakus. Ir atskiriiba starp nozveteet beernu,sist beernu vai vienu reizi iesist plauku pa dibenu. Peedeejais nav nekaada trageedija, ja netiek lietots ntaas reizes dienaa un ir par pamatotiem nedarbiem. Ja manam beernam nepielektu, ka nedriikst kakjim raut asti aaraa vai ka nedriikst sist braaliiti/maasinju ar mietu, tad es arii vinjam uzshautu peec pilnas programmas un piedevaam uzshautu arii tam cilveekam, kursh tai procesaa meeginaatu iejaukties! Peec tam vecaaki nevar dabuut atpakalj savu palaidnieku deelj taa, ka shaadi "labveelji" nezinot lietas apstaakljus, suudzaas.
16.02.2013 20:24 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Man arī reizēm šī ir sāpīga tēma. Virs mums ievākušies jaunieši, laika 2 puiši un meitene. Neciešama ir tā mūzika, tas nežēlīgais skaļumā kādā viņi viņu klausās un tie basi, laikam no tā subūfera.
Vienreiz neiztur;ejām un ap 23:30 aizgājām, viņu reakcija: "Oi,atvainojamies!"
Nē, bļin normāls cilvēks pats bez aizrādījuma nevar saprast ka nu tak ir pa skaļu-tracina man tādi!!!!
16.02.2013 20:24 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Infinity
Nu bet vismaz atvainojās :D
16.02.2013 20:28 |

10 gadi
Reitings 2083
Kubiete - pēc pirmās reizes arī bērnu aizsardzības dienestam aizrakstījām, saņēmam atbildi, ja tas bieži atkārtojas, lai griežamies pie viņiem vai policijā. iepriekš rakstīju, ka tajās reizēs, kad ta agresija ir, tad bērns ir pats ārdījies, lielākā problēma šeit ir vecaku auzdināšanā un tad nezinu, ko tieši darīt.
16.02.2013 20:36 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
vardarbību kā tādu neatbalstu, bet šad tad uzsit pa dupsi atbalstu gan, jo paaudze, kas nāk aiz manis zināja tikai tiesības un vēlreiz tiesības, tad nāca tas kults, ka bērnam nevar dot pa dupsi uzreiz baigā vardarbība utt., un par ko viņi ir izauguši? lamājas, spļaudās, kviec un brēc un visu pārējo. tagad , manuprāt, vecāki tā kā sāk apzināties, ka jāuzšauj tomēr pa to dupsi, lai bērns zin , ko var un ko nevar. un jā man arī ir gadījušies tādi auklējamie, kas brēc ne pa ko, vienkārši spītējas, bērni ātri saprot, ka var kāpt uz galvas. to, ka viņi skraida, ko nu tur izdarīsi? tie taču ir bērni, ko tad viņiem darīt? tas apmēram tā kā mana omīte vasarā visu laiku sūdzējās, ka bērni spēlējas pagalmā visu cauru dienu, a ko ta viņiem darīt? tādi nu viņi ir, skries, bļaus utt.
16.02.2013 20:37 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Manu kaimiņu bērns plkst. 6os no rīta (darbadienās) driblē bumbu. :D Laikam rīta vingrošana...
16.02.2013 20:38 |

Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Vienā dzīvoklī esmu saukusi policiju vairākas reizes. Ir pieklusuši pēc tam. Esošajā dzivoklī - pati esmu klauvējusi, zvanījusi pie durvīm, šie vienmēr solījušies mitēties, kas 90% gadījumu ta arī bija. Vienreiz gan viņi mani ignorēja, bet policijai tomēr nepiezvanīju, šie nākamajā rītā atvainojās ar lielu konču kasti par savu uzvedību :)
16.02.2013 20:39 |

Reitings 7743
Ja nakts laikā traucē kaimiņi ar bļaustīšanos, skaļu mūziku utt., tad sauktu policiju. Protams, varētu iet pati, palūgt, lai uzvedas klusāk, bet ir cilvēki, kuri konkrēti pasūtītu pāris mājas tālāk un pēc policijas apciemojuma nebūtu divu domu, kurš izsaucis un no tādiem eksemplāriem var visādus brīnumus pēc tam gaidīt pretī.
Bērna raudāšana netiek uzskatīta par speciāli radītu troksni un nez vai kāds brauks, ja teiksi, ka bērna raudāšana traucē. Vai tad policijas apciemojums bērnam liks uzvesties klusāk?
Un jā - esmu saukusi, kad ilgāk izturēt vairs nevarēju. Anonīmi. Un viss ok, tas, ko uzzin vai neuzzin policija man ir vienalga resp. - vai uzzin manu vārdu uzvārdu. Galvenais, lai psihais kaimiņš netiek informēts, ka zvanīja kaimiņiene no 5. dzīvokļa.
16.02.2013 20:39 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Arī man reiz pa reizei gadās skaļi augšējie kaimiņi.. šķiet, ka iet ar papēžiem un katru soli sit pa zemi.. un izdara arī citas skaņas. Traucē, kaitina. Paspēju noskaisties uz viņiem. Gribas pieklauvēt pie durvīm un pateikt ko domāju.. vēl iedomājos uzrakstīt zīmīti un pielikt pie durvīm.. bet nu, lai jau.. ko nu padarīs.
16.02.2013 20:53 |

Reitings 3966
Raksti viņiem vēstuli un met iekšā pastā, ja nedarbojas, raksti vislaik, vai arī ej pie viņiem ciemos :D
16.02.2013 20:59 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
bērni ir bērni . tie būs aktīvi un tiem ir jāskraida . Ja atceros sevi bērnībā, es braukāju ar skrituļdēli pa istabu , dziedaju " daugav abas malas" pilnā balsī , lēkāju, dejoju un visādi citādi ņēmos . Bet es dzīvoju lauku mājā , neviens necieta

man arī degunradzīši skraida augšējā stāvā , pie tiem esmu pieradusi . Bet klavieru spēlēšana katru dienu, to gan nevienam nenovēlu, man mājā , kā izrādās dzīvo mūzikas skolotāja, pie kuras nāk audzēkņi katru dienu klinkšķināt klavieres . Tas ir kaitinošāk :)
16.02.2013 21:00 |

Reitings 7497
jā,gandrīz visi mēs kādreiz bijām bērni, kas mēdza paārdīties pa māju :)

manēajis arī dažreiz skraida un lēkā kā traks, bet es vienmēr viņam pasaku, ka mēs šajā namā neesam vieni un ka netraucēsim citiem.

esmu arī jautājusi namu pārvaldniekam, vai manējais nevienam netraucē. viņš saka, ka manam dzīvoklim laba skaņas izolācija ielikta, tāpēc viss ir ok.

ja vecāki paši nesaprot, ka nevar ļaut bērniem visu laiku ārdīties, tad tur neko nepadarīsi.
16.02.2013 21:04 |

Reitings 3966
vēl vari paņemt putekļusūcēju, vai runāt ķērcošā balsī :D , kā te naktsmeita minēja skaļi dziedāt arī var :D
16.02.2013 21:04 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Man liekas, ka šī problēma ir aktuāla daudziem. Arī mani augšējie kaimiņi ir tādi paši skaļie. Cik noprotu, tad 2 istabu dzīvoklī dzīvo divi kārtīgi pensionāri un pāris kopā ar bērnu. Tad nu ir nācies piedzīvot daudz ko - sīkais tēlo kareivi un "maršē". Tajā mirklī varēja redzēt kā mana lustra līgojas. Ir nācies arī dzirdēt kā sīkajam iesit, vecāku bļaušanu gan vienam uz otru, gan uz bērnu. Pensionāriem ļoti patīk skaļi smieties un klausīties senus mūzikas ierakstus, un dziedāt līdzi. Vispār dzirdams ir viss. Zinu cikos viņi iet vannā, cikos viņiem ir sekss, kurā dienā parasti rīko ballīti, kurā ņirdz kā zirgi.
Jebkurā gadījumā šitā problēma būs atrisināta, jo burtiski tūlīt pārvākšos uz jaunu dzīves vietu.
16.02.2013 21:05 |

10 gadi
Reitings 2083
aij, pēc pēdejā komentāra sanāca pasmieties, es dzirdu arī, kad kaimiņš palaiž gāzi. pilnīgi tajā brīdī gribas pabļaut: "super! malacis!":D
16.02.2013 21:18 |

Reitings 3966
sunshine a tu ņem un ieklepojies :D gan jau ka dzirdēs .
16.02.2013 21:21 |

10 gadi
Reitings 2083
nē, mēs arī paslavējam ar tādām frāzēm:D
16.02.2013 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits