varbūt tev teica, ka būs jāmaksā par privātstundām, tāpēc ka skolotāja zināja, ka netiksi pārējiem līdzi? tā tas izklausās.. jo, nu, vairums cilvēku, šķiet, iztiek bez privātstundām.
un ja par tēmu diskusijas autorei - ja tev galvenais ir ātrāk tikt pie profesijas un sākt strādāt, tad jau ej vien uz arodskolu :) bet ja vēl nezini, ko gribi, es gan ieteiktu vidusskolu. es, piemēram, mācījos vidusskolā, galvenokārt angļu valodas dēļ, jo man ļoti patika. tagad nestudēju neko ar angļu valodu saistītu, studēju kaut ko, kur būtībā būtu varējusi iztikt bez vidusskolas.. dažas te manā vietā teiktu, ka 3 izniekoti gadi, būtu varējusi iet uz arodeni, un tagad varētu to pašu studēt un vēl kabatā profesija būtu. bet nē, es ne mirkli nenožēloju, ka mācījos vidusskolā. kaut vai bija diezgan grūti mācīties, uzskatu, ka vidusskolā, apgūstot daudzveidīgus priekšmetus, nevis koncentrējoties uz vienu profesiju, tas tikai paplašina redzesloku, un kamēr ir tāda iespēja, vajag to izmantot, jo jāmācās taču arī sevis dēļ, nevis tikai naudas un pelnīšanas dēļ.