vai jūs esat 100%drošas

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Ka jūsu vīrietis jums nemelo par tusiņiem, meitenēm utt? Teikšu godīgi, cik ilgi esmu bijusi attiecībās vai iepazinusies, vai satikusi tādus puišus, kuriem meitene ir mājās un neko nezina... viņi paši saka savai meitenei, ka viņam jāpasaka, ja viņa meitene iet uz tusiņiem. Tad kāpēc paši melo? Un tās vēstuļu un sms dzēšanas..
Varbūt kādai ir vīrietis, par kuru 100% esat pārliecinājušās, ka viņš nemelo?
15.02.2013 15:40 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Man atkal nāk smiekli par tām 100% drošajām :D
Cilveks savā dzīvē nevar pilnībā uzticēties pat sev, kur nu vēl savai lielajai un uzticamajai mīlai.
Arī tās, kurām vīri uzreiz pēc darba mājās, netusējas, darbā kolēģi tikai vīrieši, apber jūs ar mīļvārdiņiem un rozēm, arī VAR nokrāpt, ticiet vai nē. Ir naivi ticēt, ka tavs vīrietis nu nekad, nekad to nedarītu!
15.02.2013 21:26 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
esmu drosa par vinu, jo pec darba vnm laika majas, nekur tuseties neiet, pie draugiem braucam kopaa!
15.02.2013 21:33 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
esmu kopa ar nobriedusu virieti nevis nedaudz pari 20 gadiem, kuriem galva tikai alins un sperma.

mans neiet un nonodarbojas ar tam visam mulkibam, jo japelna nauda ir gimenei! ta luk! ja cilveks ir nodarbinats, tad vinam nav laika degunu uzrbinat.
15.02.2013 21:41 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un vispar ka gan te kada var apgalvot, ka vinas virietis krapj!?ja to zinu, tad visticamak tas butu bijusais puisis.
15.02.2013 21:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja maneejais kaut ko speej tajaa iisajaa laika spriidii sadariit, tad medalja vinjam par izmaniibu un dzilja nozeela par to sievieti, kura ir gatava atdoties kkur ofisa wc pa darbadienu riitiem uz 15 minuteem. Nedomaaju, ka vinjsh kaut ko dara, jo paroles, banku izraksti, telefoni nekad netiek sleepti un vakaros, naktiis vienmeer esam kopaa. Teiksim taa - uz doto briidi uzticos 99,99%.
15.02.2013 21:53 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Piekrītu, ka attiecīgos apstākļos jebkurš var krāpt, BET es domāju, ka ir pilnīgi stulbi tām, kas uzticas saviem vīriešiem stāstīt, ka neviens nav uzticams bla bla bla. Visu laiku paturēt galvā domu, ka vīrietis varbūt krāpj, ir daudz stulbāk, nekā dzīvot mierīgi un uzticēties. Starp citu pārlieku liels aizdomīgums un greizsirdība arī ir viens no iemesliem, kas var novest pie krāpšanas un attiecību iziršanas... Nav jēgas visu laiku uzmanīt - gājējs tāpat aizies un labi, ka tā.

Es savu uzticību nemēru nekādos procentos. Savās attiecībās labi un droši. Kad būs iemesls, tad uztraukšos.
15.02.2013 21:59 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
te tik daudzám liekas, ka vírietim dzívé svarígákais ir péc iespéjas biezhák nodrázties vienalga ar ko? :D cilvéki, kas patieshám míl un ciena - nekrápj, jo nav táda vajadzíba. ne man, ne víram nav tádas vajadzíbas kaut kur pa 5 min ar kádu citu padrázties, mums ir gimene, més praktiski visu brívo laiku pavadam kopá, jo mums tá gribas. reizém man gribas pabút vienai, bet vinjam né, vinjsh grib bút ar mani...

jús tieshám necienat savus vírieshus, uzskatot, ka vinji ir dzívnieki, kuriem vajag pároties visu laiku? vai arí jums neveicas ar kaut kádiem jákljiem?

man arí pirms shím attiecíbám bija 2 attiecíbas - 3 un 2 gadi - zinu, ka ne viens, ne otrs nekrápa, kaut gan vienás attiecíbás bija attálums...
Savās attiecībās labi un droši. Kad būs iemesls, tad uztraukšos.
+++
15.02.2013 22:08 |

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Cik pazīstu skaistus, gara auguma spēcīgus puišus, visi krāp savas meitenes / sievas. Tāda viņiem būtība, jo attiecību sākumā viņi sevi uzstāda kā pārākus attiecībās, lai meitene priecātos par to,ka, redz, tik perfekts čalis viņai ticis.
Šie čaļi ir mednieki un medījums pats skrien pie viņiem. Piepūle,ko viņi izdara ir minimāla, tāpēc, ja Jums pie sāniem ir visos parametros perfekts puisis, esat uzmanīgas. Smukulīši krāpj un krāpj ne jau tāpēc, lai kaut ko pierādītu vai kompensētu kādu kompleksu, nē, tas ir tāpēc , jo čāliem patīk sekss. Un sekss ar jaunu tikko vai nesen iepazītu meiteni ir 10 reizes interesantāks
19.02.2013 11:15 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Manējais uz tusiņiem neiet, un esmu par to priecīga- nav man jāuztraucās, kur viņs ir un ar ko, nav jātaisās sev kauns citu cilvēku priekšā kad pati apdzērusies plēšos ar savu tik pat pilno draugu :DCik šādas situācijas nav redzētas...
19.02.2013 11:20 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Esmu 100% droša... izklausās jau naivi, bet uzticos saviem instingtiem un zinu, ka jutīšu, ja kas mainīsies...
19.02.2013 11:22 |

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Tās, kas brīnās, kā esot attiecībās var neuzticēties - Bet ko darīt tām, kuras ir reizi piekrāptas, bet ir palikušas kopā? Tur uzticības vairs nebūs. Bet attiecības tāpat ir un pat laimīgas. Ir tācu tik daudz pāru, kas palikuši kopā pēc krāpšanas. Vai viņi visi ir nelaimīgi?
Tā kā droši varu teikt, ka attiecības var pastāvēt laimīgas arī bez uzticēšanās
19.02.2013 11:29 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Es arī esmu 100% droša, savu mīļoto pazīstu labāk kā viņš pats sevi dažbrīd, tā kā man tiešām nav iemesla uztraukties.

Un riebjas tās meitenes, kuras saka, ka nekad neko nevar zināt, ka visas naivules - nu piedodiet, atvainojiet, bet ka pašas bijāt muļķes un neko neredzējāt un vēl kladzinājāt, ka viss tik ideāli, tad nevajag uzreiz domāt, ka visās attiecībās tā notiek.

Man attiecībās viens no galvenajiem ir uzticēšanās - un tāpēc, ka kāda uzskata, ka visi vienādi, tāpēc jau nesiešu pie ķēdes un nestaigāšu savējam pakaļ, kā arī nekur nelaidīšu - jo vairāk visu atļausi, jo vairāk viņš vēlas pie manis atgriezties. :)
19.02.2013 11:31 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Tagad, kad tā aizdomājos, manējam nemaz nebūtu tādas iespējas, kā mani krāpt - dzīvojam kopā, mācāmies vienā kursā, strādājam abi mājās, atpūšamies kopā un draugi arī mums ir kopīgi. :D

Protams, kāda procenta simtdaļa vienmēr paliek šaubīga un ja arī viņš retu reizi aiziet ballēties bez manis, negulēta nakts ir garantēta, lai gan, ja kāda meitene bārā ir uzbāzusies un kritusi ap kaklu, viņš man to pastāsta un kopīgi pasmejamies. :)

Protams, katram attiecības ir citādākas. Draudzene ir kopā ar savu vīrieti jau 4 gadus, bet tik un tā krīt panikā katru reizi, kā padzird, ka ballītē ir kāda meitene. Tas gan šķiet lieka nervu bendēšana.
19.02.2013 11:52 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
esmu 100% pārliecināta, ka viņš mani nekrāpj, jo dzīvojam kopā, un bez manis viņš nekur neiet, ir reti gadījumi, protams, kad viņš satiekas ar saviem draugiem bez manis, bet es uzticos un ierobežot 4 sienās arī visulaiku negribas :)
19.02.2013 20:16 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Jāļauj otrai pusītei atpūsties no sevis. Es jau daudzus gadus neesmu piedalījies sievas darba pasākumos. Lai jau paballējās. Ir stulbi ja otrs kā aste visur velkās līdzi
22.02.2013 09:34 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu nezinu gan - Nikai ir daudz patiesības komentāros, vienkārši es domāju daudzām meitenēm kaitina šāda tipa komentāri, jo atkal ir tāds iekšējs satraukums - nu nē, negribu tam ticēt, mans draugs nav tāds u.t.t., bet es nevaru nepiekrist - nodzīvosim tiešām tos savus 20 gadus kopā un tas spriedīsim, nudien - kāda vecuma grupa šeit aprgozās, visas taču zinām. Citreiz es domāju, ka pasaulē visam ir kaut kāds vidējais aritmētiskais un tās situācijas tomēr neapskaužami atkārtojas apmēram vienādas dažādiem cilvēkiem. Tas, ka tagad varam teikt - Nika, tev gadījās viens tāds vecis, nenozīmē, ka kāds tā neteiks arī mums pēc pieciem gadiem - man ļoti patika Hugh Laurie grāmatā tāds citāts - ja divas mašīnas brauc ar dažādiem ātrumiem un priekšā ir siena, kura no tām ir laimīgāka?
22.02.2013 09:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)