2nedēļas atpakaļ tieši šajā klīnikā veicu acu lāzerkorekciju. Tieši,kad iegādājos jaunas, ļoti skaistas brilles,kuras man burvīgi izskatījās. Darījums bija izdarīts un operācija bija jāveic. :D 6gadus ar lēcām nostaigāju. Ar brillēm mazāk. Ar lēcām bija apnicis ķēpāties, tāpēc izlēmu par labu operācijai. Tagad gan jāatzīst,kad redzot to,cik labi mani izskatījās brilles, es būtu gribējusi ar tām kādu laiciņu pastaigāt...tā teikt - līdz noriebjas!
Šķiet,ka es tik ļoti vēlējos piecelties ar labu redzi,ka tas viss bija apnicis,,līdz iegādājos brilles! :D Vienīgais, ko es varu ieteikt - kārtīgi pārdomāt, visus + un - :)
Par klīniku neko sliktu nevaru pateikt, tik ilgi tur neuzturējos, lai atrastu pie kā piekasīties! :D Laba apkalpošana un ārsts, kas visu ļoti labi izskaidro, par operācijas + un mīnusiem un arī par negatīvajām pusēm, kādas komplekācijas var būt pēc operācijas. Nestāstīja,ka viss ir tik saulaini un,ka nevienam nebūtu pēc tam nekādas sūdzības. Sūdzības IR!
Man ieteica labāk lasek acu lāzeroperāciju, jo tā bija man piemērotāka. Un šī man pašai arī likās draudzīgāka! Izvēlējos pēc operācijas vēl, lai dakteris uz acīm uzliek medikamentus,kas ir vēl +40ls. Pilienus, zāles, vitamīnus iedod uz vietas,kas man bija iekļauti kuponā! Gada laikā jābrauc atrādīties, lai apskatītu vai viss ir kārtībā! Pirmās dienas ir diskomforts, acu graušana utt, bet ar pilienu palīdzību to var labot. Izņēmu pēc operācijas uzliktās lēcas un tagad nekas vairs negrauž. Man gan kādu pusgadu būs jālieto mitrinošie pilieni, jo acs ir jūtīgāka..ātrāk paliek sausa. :)
Savu laiku šodien pie datora būšu nosēdējusi :D Ja ir kādi jautājumi, tad droši vari rakstīt! :)