Kristīne, es esmu saskārusies ar ģimeni, kuri ir sektā, vienvārdsakot - ārprāc... Viņiem, tai ģimenītei ,bijušas visādas lielas problēmas dzīvē, tāpēc, kā sapratu, sākumā vienkārši pievērsās Dievam ļoti spēcīgi, bet nu saprāta robežās - dzīvoja pec baušļiem, gāja uz baznīcu, atlika malā ''pasaulīgo dzīvi'' un tiešām uz to brīdi , protams, jutās, ka kkas tur līdz galam bēniņos viņiem nav, bet nu bija ok,nebija tiešām traki. Un tad vienu brīdi kā ar nazi nogriezās tie cilvēki, kas viņi bija un palika pilnīgi traki :o To izjuta visi un es sākumā nesapratu, kas notiek!? Katra sarunā viennozīmīgi beidzās ar Dieva piesaukšanu, pat tā, ka beigās gribējās atrāk beigt sarunu, jo aizgāja jau tā Dieva sludināšana skaļā balsī :o Un , protams, visu apkārtējo paranojiska vēlme iesaistīt tajā, kam un kā viņi tic! Un beigās es uzzināju, ka viņi ir iestājušies sektā... To nevar tā vārdiem aprakstīt, cik ļoti tie cilvēki ir ''savervēti'' viņiem pilnīgi jūt, ka viņi kā zombiji, ka viņiem ''ieliktas'' vajadzīgās domas galvā... Un tur man personīgi ar šiem cilvēkiem vairs neveidojas pilnīgi nekāds kontakts, viņi ir ielīduši savā šausmīgā iedomu nerealitātē un dzīvo pilnīgi dažādāku dzīvi kā mēs normāli cilvēki (es pilnīgi atļaušos izteikt šādu salīdzinājumu)... Un viņiem bērni mazi un es tiešām baidos, kas ar tiem bērniem notiks un notiek, jo dažreiz tās viņu sarunas tik tiešām liek aizdomāties, - kā vispār viņi audzina tos bērnus? Jo nu esmu dzirdējusi ļoti daudz pretrunīgas lietas, kuras izskan no šiem cilvēkiem.. Vecākais bērns dzīvo atsevišķi, jo es saprotu, viņš vispār nespēj pieņemt to murgu un marasmu, kas tur notiek... Esmu pat dzirdējusi,ka tos bērnus spiež skatīties kkādas kristīgās filmas un ja tie bērni pretojas tad ir dabūjuši arī pļaukas.. BET no otras puses - BŪS AITAS BŪS CIRPEJI! Tie , kas tās sektas sataisījuši īstenībā ir ļoti gudri cilvēki :D Nu , padomā pati - vai tad ir viegli dabūt zem tupeles tik daudz cilvēkus, kuri maksā naudu principā ne par ko? :D Jūs esat kādreiz redzējušas ar kādām masīnām tie sektu vadītāji braukā? :D Un ne pa velti - es zinu, ka viņiem tur sludina DIEVA gribu, ka jāmaksā baznīcai (sektai) 10 tiesa no saviem ienākumiem... :D