tieši tā, prinči ir pasakās. katram cilvēkam ir savi + un -. Kad tev kāds iekritīs sirsniņā, tad varbūt arī tas puisis nebūs kā no žurnāla vāka. labi, pat, ja puisis ir saticies ar daudzām meitenēm, nenozīmē to, ka tev ar viņu nevar būt attiecības. protams, ka jāuzmanās ir no pasaules staigātājiem. nu neko, es arī visus iepriekšējos gadus līdz šim (man jau tagad 23) biju viena. pagājušaja gadā man bija puisis ar kuru vēl tagad esam kopā un nu jau dzīvojam kopā, bet tad mēs vnk nevarējām svinēt kopā, jo mums darba laiki nesakrita utt. nekas jau tāds ārprātīgi sensacionāls tajā dienā nav. labi, man ļoti liels prieks, ka saņēmu rozes, es savukārt uztaisīju vakariņas, ar kurām, ja godīgi es nočakarējos pilnīgi visu vakaru. nebiju par to apbēdināta, bet tā diena nav pārdabiska vai sensacionāla. tā jau nebūs, ka visu mūžu būsi viena pati. tikpat labi, tad tu vari raudāt arī jāņos, lieldienās, ziemssvētkos, jaunajā gadā, dzimšanas dienā utt. un reāli tie visi foršie puiši nu neskatīsies uz tevi, ja tu pati būsi tik noslēgta. tā vietā varēji iet kkur ārpus mājas ar draudzenēm pasēdēt un varbūt pat būtu iepazinusies ar kādu puisi.