More&More mētelītis, kurš bez atlaidēm maksāja tuvu 150 LVL, ar atlaidi nopirku gandrīz pa sotaciņu. Tamaris pavasara zābaki - 70 LVL bez atlaides, ar atlaidi bija nedaudz lētāk, katra santīma vērti. :) tagad vēl vienus Tamaris zābaciņus iegādājos ar akciju bija pie 40 LVL , uz papēža, skaisti, nevaru sagaidīt, kad temperatūra būs piemērota šo skaistuļu nēsāšanai :)
pārsvarā es daudz tērēju apaviem un virsdrēbēm. Diezgan daudz man to mēteļu, bet visi nav pirkti pa lielām summām, bet nu uz saviem 50 LVL tāda laba mēteļa iegādei - rēķinos. Un apaviem arī, okei, balerīnkurpēm es vairāk pa 20 LVL neizdodu, bet , zābakiem - rudens/pavasara un ziemas, tērēju arī sākot ar visiem 50 .. nu un staigāju vairākas sezonas, iegādājos pietiekami vienkāršus, lai var pieskaņot, bet tai pat laikā, būtu ar foršu dizainu un aidā dzīvē! bikses , svārkus, kleitiņas - uz tiem neiespringstu . augšiņas nereti mēdzu iepirkt second hand, tur tā izvēle šķiet feināka , pietam, pēdējo reizi, kad biju uz izpārdošanām, tik ātri apnika , likās, ka veikalos nekā nav, bet second hand atkal - pērļu medības :)